Turgay Öztürk'ten hayırlı olsun ziyaretleri

Fethiye Ak Parti Teşkilatı ilçe başkanı Turgay Öztürk'ün başkanlığında bir heyetle her zaman olduğu gibi ilçemize yeni atanan daire amirlerini yine ziyaret etti.

  • 887
TAKİP ET

Turgay Öztürk beraberinde Başkan Yardımcıları Salih Dündar, Zafer Aykaç ve Mevlüt Ülker ile birlikte bu ziyaretleri gerçekleştirdi. Turgay Öztürk ve Ak Parti Heyeti öncelikle yaklaşık 5 ay önce Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Fethiye Hizmet Merkezine atanan Şükrü Özdoğan'ı ziyaret etti. Daha sonra aynı ekiple yaklaşık 1 ay önce ataması yapılan İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Çiçek'i ziyaret Ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Fethiye Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ziyaretleriyle ilgili şunları söyledi.
Öztürk: ‘'Bizler Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak ilçemizde göreve başlayan daire amirlerini her daim ziyaret ederek başarılar dileriz. İlçemizdeki daire amirlerinin uyumlu çalışması oldukça önemlidir. Bizler Parti Teşkilatı olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Önemli olan halka hizmet, önemli olan vatandaşlarımızın isteklerine cevap verebilmektir. Buradaki daire amirlerimizde görevini gayretle en iyi şekilde yapmak için burada hazırlar. Önümüzdeki dönemde birlikte bazı çalışmalarımız olacaktır. Kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diler, başarılar temenni ederiz. ‘' Diyerek sözlerini bitirdi.
Hem Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Fethiye Hizmet Merkezi Müdürü Şükrü Özdoğan hem de İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Çiçek ziyaretten oldukça memnun olduklarını ve görevini en iyi şekilde yapacaklarını belirttiler.

Bakmadan Geçme