Yol vermeyen 3 maganda anne ile oğluna saldırdı, 5 yaşındaki çocuklar da yaralandı
2 çocuğuyla yolun karşısına geçmek isteyen kadın, yol vermeyen sürücüye tepki gösterince 15 yaşındaki oğlu ile birlikte saldırıya uğradı. Kadının, 5 yaşındaki çocuklarının yanında 3 maganda tarafından saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çocukların da o kargaşada çeşitli yerlerinde morluklar oluştuğu öğrenildi.

İlerleyen sürücü, kadının oğlunun kendilerine seslenmesi ile bir anda durarak araçta bulunan 2 kişi ile birlikte üstlerine koştu. Kadın ve oğlu darp edilirken, olayı fark eden vatandaşlar koşarak saldırganları uzaklaştırdı. Meydana gelen olayda çocuklarda kargaşada çeşitli yerlerinde morluklar oluştu. Anne, çocuklarıyla beraber darp raporu alarak, saldırganlardan şikayetçi oldu.
Annenin araçtakilerle konuştuğu ve şahısların kadına doğru koştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Polis şikayet üzerine olayla ilgili inceleme başlattı.
Bakmadan Geçme





