Fethiye Kayaköy İkinci El Pazarı İlgi Görüyor

Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde kurulan ikinci el pazarında vatandaşlar hem kullanmadıkları eşyaları değerlendiriyor hem de el emeği ürünlerini satışa sunuyor. Pazarda tezgah açan öğrenci Ömer Doğan Gürbüz ise okul harçlığını çıkarmak için satış yaptığını söyledi.

Gerçek Fethiye Gazetesi kaynağını Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin!
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye Kayaköy İkinci El Pazarı İlgi Görüyor

Fethiye Kayaköy’de kurulan ikinci el pazarı, her geçen hafta daha fazla ziyaretçiyi ağırlıyor. Pazarın dördüncü haftasında tezgah açan Aysel As, pazarda el işi çanta, bone, takı ve kullanılmayan kıyafetlerin satışa sunulduğunu belirtti.

Pazarın temiz ve samimi ortamından memnun olduklarını ifade eden As, Fethiye’den gelecek vatandaşları Kayaköy İkinci El Pazarı’na davet etti. Pazarda satış yapan Ömer Doğan Gürbüz ise okul harçlığını çıkarmak için tezgah açtığını belirterek, evde çoğalan eşyaları annesinin önerisiyle pazarda satmaya başladığını söyledi. Gürbüz, satış yapmanın eğlenceli olduğunu ve güzel kazanç elde ettiğini ifade etti.

 

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!