YILMAZ, 'BEN BELEDİYECİYİM, BELEDİYE SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYORUM'

Geçmiş dönem Fethiye Ölüdeniz Belediye Başkanı ve 2019 Fethiye Belediyesi Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, yaptığı açıklamada, 'Ben belediyeciyim, belediye seçimlerine hazırlanıyorum' dedi. 

  • 1193
YILMAZ, 'BEN BELEDİYECİYİM, BELEDİYE SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYORUM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş’ün, partisinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklaması amacıyla düzenlenen etkinlikte, Gümüş’e destek için gelen Yılmaz, toplantı sonrası SED medyanın sorularını yanıtladı. 
Yılmaz, bu yıl siyasi ortamın sakin geçtiğini belirterek, şunları söyledi: 
“Bildiğiniz gibi deprem hepimizi üzdü. Bizim, Fethiye ve Seydikemer’de şikâyet etme hakkımız da yok, tabii ki yaşam da devam ediyor. Arkada kalanları yaşatmak için devletimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Bu arada seçim atmosferine girdik. Önce AK Parti Muğla il başkanımız seçildi, Sayın Avukat Gültekin Akça il başkanımız oldu. Dünden itibaren de arkadaşlarımızın hepsi aday adaylıklarını açıklamaya başladılar. Dün Fethiye’de Turgay Öztürk de açıkladı. Bugün Salih Gümüş ilçe başkanımız açıkladı. Hepsinin yolu açık olsun, hayırlı olsun.” 
Yılmaz, 2024 seçimlerinden sonra AK Parti’nin desteğiyle belediye başkanlığı için aday olacağını da açıkladı. Yılmaz, “Ben belediyeciyim, belediye seçimlerine hazırlanıyorum. Aday adayı olan arkadaşlarımızın yolu açık olsun, hayırlı olsun. Hangi arkadaşımız ilimizde seçilirse, başımızın üstünde yeri var. Biz de var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme