- Haberler
- Güncel
- Fethiye Balık Pazarı'nda hareketlilik azalıyor: 'Her yıl biraz daha geriye gidiyoruz'
Fethiye Balık Pazarı'nda hareketlilik azalıyor: 'Her yıl biraz daha geriye gidiyoruz'
Fethiye Balık Pazarı'nda 10 yılı aşkın süredir çalışan Yalçın Olca, sezon başıyla birlikte ekonomik tabloyu değerlendirdi. Olca artan maliyetler, dalgalı turizm hareketliliği ve özellikle yabancı turist ilgisindeki azalmaya dikkat çekerek,' Her sene bir önceki yılı aratıyor, balık pazarı giderek zayıflıyor' dedi.
Gerçek Fethiye Gazetesi kaynağını Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin!
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye Balık Pazarı’nda uzun yıllardır görev yapan Yalçın Olca, yeni sezonla birlikte sektörde yaşanan ekonomik daralmayı değerlendirdi. Olca, balık pazarında son yıllarda gözle görülür bir gerileme yaşandığını belirterek, tabloyu “iç açıcı değil” sözleriyle özetledi.
Ekonomik koşulların, artan fiyatların, hava şartlarının ve balık arzındaki dalgalanmaların sektörü doğrudan etkilediğini ifade eden Olca, turizmdeki yavaşlamanın da etkisine dikkat çekti.
-
Fethiye Balık Pazarı
-
Yalçın Olca
-
Fethiye esnaf haberleri
-
balık pazarı ekonomik durum
-
Fethiye turizm düşüşü
-
yabancı turist Fethiye
-
İngiliz turist Fethiye
-
Fethiye balık fiyatları
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
SPK’den fon yatırımcıları için açıklama: İptal edilen talimatlara ödeme yapılacak
Lisede korku dolu anlar: Silahla vurulan öğretmen öldü
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında adı geçen Turgay Tamer evinde ölü bulundu
Yeni Parti Fethiye’de 4 Ekim’de 400 delege sandık başına gidecek
Fenerbahçeli Ederson’un Marmaris tatili 3 milyon liraya mal oldu
El Salvador’un müziği Marmaris’te yankılandı