Yalıkavakspor, Avrupa'ya galibiyetle başladı
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin son şampiyonu Yalıkavakspor, EHF Kadınlar Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Danimarka temsilcisi HH Elite'i 25-24 mağlup ederek rövanş öncesinde avantaj yakaladı.

“Aynı performansla Danimarka'da turu geçeriz”
Maç sonunda değerlendirmede bulunan Başantrenör Kıvanç Özcan, "Danimarka takımını 24 golde tuttuk. Savunmayı iyi yaptık fakat küçük hatalarımız oldu. Maç üç farkla bitebilirdi ama bir farkla bitti. Aynı savunma, aynı performans ve aynı istekle Danimarka'da da oynarsak tur atlayarak döneriz. Kızlarımızı tebrik ediyorum, çok iyi bir maç çıkardılar" dedi.
Rövanş 4 Ekim'de Danimarka'da
Temsilcimiz Yalıkavakspor, 25-24'lük kritik galibiyetin ardından ikinci maç için avantajlı bir konuma geçti. Rövanş karşılaşması, 4 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de Danimarka'nın Horsens kentindeki Torstedhallen Spor Salonu'nda oynanacak.