• Haberler
  • Güncel
  • Viranlar ailesinin mutlu günü: Hasan Salih Viran ve Cemre Uçku dünyaevine girdi

Viranlar ailesinin mutlu günü: Hasan Salih Viran ve Cemre Uçku dünyaevine girdi

Fethiye'nin tanınmış esnaflarından Viranlar ailesinin oğlu Hasan Salih Viran ile Cemre Uçku, Seydikemer'de düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Seydikemer’de gerçekleştirilen düğün balosunda genç çiftin aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli bir araya geldi. Davetliler, Hasan Salih Viran ile Cemre Uçku’nun mutluluğuna ortak olurken, düğünde renkli anlar yaşandı.

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda düğün törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ile birlikte katıldığını belirtti.

Akdenizli, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Uğurlu Mahallemizde, Bayram Viran’ın kıymetli oğlu Hasan Salih ile Hüseyin Uçku’nun kıymetli kızı Cemre kardeşimizin düğün merasimine, AK Parti Muğla Milletvekilimiz Sayın Yakup Otgöz ile birlikte katılım sağladık.

Cumhuriyet Mahallemizde, Sezgin Güzel’in kıymetli kızı Gülsüm Naz ile Bayram Ali Korkmaz’ın kıymetli oğlu Mustafa kardeşimizin düğün merasimine katılarak nikâh akitlerini gerçekleştirdik. Genç çiftlerimize bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyor; kıymetli ailelerini gönülden tebrik ediyorum.”

Viranlar ailesinin mutlu günü: Hasan Salih Viran ve Cemre Uçku dünyaevine girdi

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!