Öğrenciler 'Daha iyi bir dünya için daha çok ses' diyerek Korolar Festivali'nde buluştu

 Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları tarafından 'Daha İyi Bir Dünya için Daha Çok Ses' sloganıyla düzenlenen Korolar Festivali'nde 530 ortaokul öğrencisi sahne aldı.

  • 353

Mustafa Kemal Atatürk’ün "Uygarlık doruğunun merdiveni sanattır" sözü ile başlayan; müziğin eğitimsel, toplumsal ve duygusal değerlerinin birleştirici gücünün vurgulandığı "Daha İyi Bir Dünya İçin Daha Çok Ses" tutkusuyla düzenlenen MBA Okulları Korolar Festivali, 28 farklı eserin seslendirilmesiyle gerçekleşti.

İlgili festivale Medicana Grup yöneticileri, Muğla Valisi İdris Akbıyık, jüri üyeleri müzik eğitimcisi Sülün Uysaler, opera sanatçısı Perihan Diana Nayır Artan, opera sanatçısı Melek Celayir, müzik eğitimcisi İclal Muslu ve müzisyen, aranjör, eğitimci Alper Çam katılımlarıyla büyük değer kattı.

Korolar Festivali boyunca gerçekleştirilen performanslar 12 kategoride jüri üyeleri tarafından değerlendirildi ve her kategoride kampüsler başarı ödüllerinin sahibi oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılında müziğin, sanat ve Cumhuriyet değerleri açısından önemini vurgulayan MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı, "Sanatın toplumsal yaşamı iyileştiren ve akademik performansa pozitif ivme kazandıran gücüyle harika bir organizasyonda bir kez daha bir aradayız. Sizlerin gerçek potansiyelinizi keşfetmenizi merkez yapan Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımı anlayışımızla Daha İyi Bir Dünya, Daha İyi Bir Ben kimliğine sanat tutkusunda da derinleşerek yön vereceğiz. Cumhuriyet sahnelerinde buluşmaya devam edeceğiz. Müzik tutkusuyla bizlere ilham olan performansları için tüm öğrencilere, öğretmenlere ve değerli jüri üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme