Muğla Büyükşehir'den Cumhuriyet Bayramı'na özel 'Veda' gösterimi
Muğla Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamı, mücadelesi ve Cumhuriyet'in kuruluş sürecini konu alan 'Veda' filmiyle sinemaseverleri buluşturuyor.
Eroğlu: “Her İzlediğimde Heyecanlanıyorum”
Tüm kültürel etkinliklere katıldığını dile getiren Sudem Eroğlu, “Veda filmi Atatürk’ün yaşamını tüm perspektifiyle ele alan bir film. Bence bu filmi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda izlememiz çok değerli. Bu filmi çok kez izledim ama her seferinde aynı heyecanla izliyorum. Belediyeni kültürel etkinliklerinden çok memnunum. Ahmet Başkanımıza teşekkür ederim.”
Kuran: “Cumhuriyet Bayramı’na Çok Uygun Bir Film”
Hilmi Kuran, “Güzel bir program, Cumhuriyet Bayramı’na çok uygun bir film. Özellikle iki yerde izleyiciye sunulması da çok güzel. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”
Demirsoy: “Bir Öğrenci Olarak Büyükşehir Belediyesinin Çalışmalarından Memnunum”
Film izlemeye gelen öğrenci Burak Demirsoy, “Veda filmini daha önce izlemedim. Özellikle Atatürk’ün hayatını konu aldığı için çok merak ettim ve ücretsiz olması da beni mutlu etti. Kültürel etkinlikler kapsamında da bir öğrenci olarak büyükşehir belediyesinin çalışmalarından memnunum. Başkanımız Ahmet Aras’ın politikası çok güzel, başkanımıza her şey için teşekkür ederiz.”
Bakmadan Geçme