Milletvekili adayları ziyaretlerini sürdürüyor

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit ve diğer milletvekili adayları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Menteşe ilçesinde semt pazarını ve Arasta esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Adayı Yiğit ve ekibi hem halkın sorunlarını dinlediler hem de projelerini anlattılar. 

  • 534

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde faaliyetlerine devam eden Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit ve diğer milletvekili adayları, ilk olarak Menteşe ilçesinde semt pazarını ziyaret ettiler. Burada halkın ve esnafın sorunlarını dinleyen Zafer Partisi heyeti, vatandaşlarla sohbet ettiler. Hemen ardından Arasta esnafı ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Yiğit ve diğer adaylar, ülkenin mevcut sıkıntıları ve çözüm önerileri hakkında bilgilendirmede bulundular. 

Milletvekili adayları ziyaretlerini sürdürüyor

İlçe ve mahalle ziyaretlerinde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit, “Seçimlere az bir zaman kaldı. Mahalle ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Halkımızın sorunlarını dinliyoruz ayrıca ülkemizin sorunları ve bunların çözüm önerileri konusunda bilgilendirmede bulunuyoruz. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimler, ülkemiz ve bölgemiz için büyük önem taşıyor. Bu hususu elimizden geldiğince vatandaşlarımıza hatırlatmaya çalışıyoruz. Halkımız bizleri büyük bir ilgi ve teveccühle karşılıyorlar. Bundan dolayı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Bakmadan Geçme