KARAÇULHA HALİNDE SEFERBERLİK

Karaçulha Toptancı Hali'nde sabah saatlerinden itibaren afet bölgesine gönderilmek üzere meyve ve sebze yardımı için çalışmalar sürüyor.

  • 2873
KARAÇULHA HALİNDE SEFERBERLİK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaçulha Toptancı Hali’nde sabah saatlerinde başlayan seferberlik devam ediyor. 46 Nolu Komisyon’da yardımseverler tarafından meyve ve sebzeler depremzedeler için toplanıyor. 
“YARDIMA BEKLİYORUZ”
Fethiye’nin bilindik sanatçılarından İsmail Peynirci, “Ülkemizde yaşanan bu büyük depremler, doğal felaketlerden dolayı yaralılarımız ve rahmetli olanlarımız var. Yaralananlara Allah acil şifalar versin diyoruz. Vefat edenlerin yakınlara baş sağlığı diliyoruz. Gerçekten ülkemiz çok büyük bir derdin içerisinde. Bizler de elimizden geldiğince, halk olarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Burada gönüllü kişilerin getirmiş olduğu domatesler kasalanıyor. Yiyecek, içecekler, sebze ve meyveler halde toplanıyor. Bunlar Allah izin verirse, Fethiye Kaymakamlığı aracılığıyla adresine ulaşacak. Bir nebze olsun oradaki depremzedelerimizin yararına katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Bu yardımlar sosyal medya sayesinde daha çok kişiye ulaşıyor ve artıyor. Sebze ve meyve, bakliyat, kıyafet, yardım kurtarmada kullanılacak olan baret, ceket, çekiç, keser gibi tüm yaşamsal malzemeler ihtiyaçtır. Ülkemizdeki deprem çok büyük ve anlatılarak anlaşılacak bir şey değil. Herkesi kendi alanında, yapabileceği kadarıyla yardıma bekliyoruz” dedi.
“1 KAMYON ERZAK GÖNDERCEĞİZ”
Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı, “Yardım amaçlı burada toplandık. 1 kamyon erzağı Fethiye Kaymakamlığı aracılığıyla 1-2 saat içerinde göndereceğiz. Bunun dışında; temizlik malzemeleri, çapa, kürek, eldiven, bere vb. gibi yardımlar için derneğimiz açıktır. Bu konuda yardımcı olan tüm halkımıza ben çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“ELİMİZDEN GELEN YARDIMI YAPACAĞIZ”
Kiremitli Nakliyattan Murat Kiremitli ise, “Ülkemize tekrar geçmiş olsun diyorum. Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. Karaçulha Gönüllüler Derneği olarak depremzede kardeşlerimize elimizden gelen yardımı yapacağız. Araçlarımızı yardımlar için tahsis ettik. Tekrardan milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme