FİNALİN ADI LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR KULÜBÜ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Playoff karşılaşmalarında çeyrek final ve yarı final maçlarında başarılı sonuçlar alan Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü Playoff finallerine katılmaya hak kazandı.

  • 818
FİNALİN ADI LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR KULÜBÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11-13 Mart’ta Tokat’ta gerçekleşen çeyrek final maçlarında Alpedo Kahramanmaraş, MFA Zonguldak DSİ ve Beykoz Belediye Spor ile karşılaşan Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü çeyrek finali grup lideri olarak tamamladı.

Temsilcimiz Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, 18-20 Mart tarihlerinde oynanan yarı finallerde Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Coenda Medikal, Özel Gelişim Koleji ve Bergama Belediyesi Gençlik ile oynadığı seyir seviyesi ve temposu yüksek maçlarda başarılı sonuçlar alarak adını finale taşıdı.

1. LİG İÇİN SON VİRAJDAYIZ

24-26 Mart tarihlerinde Samsun’da gerçekleşecek olan ve TVF 1. Lige çıkmak için son viraj sayılan final maçlarında İzmir DSİ, Beykoz Belediye Spor ve Zeren Spor ile karşılaşacak olan Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü Başkanı İbrahim Erdem başarılı sonuçlar alarak finale çıkan takımı tebrik etti.

Başkan Erdem; ‘Şampiyon olacağımıza sezon başından beri inanıyoruz. Çeyrek final ve yarı finalde çok zor gruplara düştük çok iyi oynayıp son top yere düşene kadar savaştık. Çok güçlü rakiplerin olduğu gruplardan çıktık. Final grubuna kaldık ama her şey sonuçlanmış değil; o disiplinle mücadeleye devam edeceğiz. 1. Lig kapısını açan kupayı Fethiye’mize getireceğimize oyuncularımız, hocamız ve yönetim kurulumuz yürekten inanıyor. Şehrimiz tam bir spor şehri, biz de voleybolda birinci ligi Fethiye’mize armağan edeceğiz. Takımımızın burada olmasında en büyük pay sahibi Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’dir. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi her spor branşına olduğu gibi voleybol sporunun gelişmesi için bizlere de hem maddi hem manevi destek oldular. Verdikleri destek için Şenol Tüzemen beye ve ekibine çok teşekkür ederiz. Yine bizi maçlarımızda yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ederiz. Şimdi Samsun’da final zamanı, herkesi uzaktan da olsa Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’nü desteğe davet ediyorum. ’

 

 

Bakmadan Geçme