Boşandığı karısını öldürdü, 'Amacım eşim ya da oğluma zarar vermek değildi' dedi
Boşandığı karısını başından vurarak öldüren zanlının, 'Amacım eşim ya da oğluma zarar vermek değildi. Olay esnasında kimsenin yaralanmadığını düşündüm, gözümü açtığımda hastanedeydim' dediği öğrenildi. Şüpheli hastaneden taburcu olduktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

“Her gün, annemi korumak için duraktan alıyordum”
C.N. emniyetteki ifadesinde, "Her gün annemi korumak için, babam bir şey yapmasın diye duraktan alıyordum" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.N., çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
Adana Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemi tamamlanan N. Onur'un cenazesi ise dün yakınları tarafından teslim alınarak Buruk Mezarlığında toprağa verildi.
“Amacım eşim ya da oğluma zarar vermek değildi”
Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan şüpheli eski koca Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince emniyete götürüldü. Burada ifadesi alınan zanlının, "Ben konuşmak için gittim. Oğlumla denk geldik, kavga etmeye başladık. Amacım eşim ya da oğluma zarar vermek değildi. Belim de silahım vardı, silahı çektim. Boğuşma esnasında iki defa ateş ettim. O esnada kimsenin yaralanmadığını düşündüm. Gözümü açtığımda hastanedeydim" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.A. N. adliyeye sevk edildi.
Bakmadan Geçme





