AYDIN TİLKİCİ, GALİBİYET VE ADAYLIK SÜRECİ HAKKINDA KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adayı Aydın Tilkici, Fethiyespor ile Serik Belediyespor karşılaşmasını izledi. 2-0'lık galibiyeti değerlendiren Tilkici, adaylık süreci ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

  • 403

Ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adayı Aydın Tilkici, Fethiyespor - Serik Belediyespor maçını tribünden takip etti. Tilkici, alınan 2-0’lık net sonuç sonrası ise galibiyet ve adaylık süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
“FETHİYESPOR’A BAŞARILAR DİLİYORUM”
Galibiyet hakkında konuşan Tilkici, “Oğlumun kendisi de futbolcu zaten. Biz devamlı maçları izlemeye geliyoruz. Bugün çok güzel bir sonuç elde ettik. 2-0 Serikspor’u yendik. İnşallah bu şekilde devam eder. Keşke play-off oynayabilsek ama büyük ihtimalle ligde kalacağız. Fethiyespor’a başarılar diliyorum” dedi.
“FETHİYE’DEN BİR ADAY ADAYIMIZ İLK DÖRTTE YER ALIR”
Adaylık süreci hakkında konuşan Tilkici, Biz partiliyiz. Ben kökenden, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi’nden çalışmış bir insanım. Üçüncü kez aday adayıyım. Yoğun bir sürece girdik. 100’üncü yılda da başvurduk. İlçe ve il bölgemizi gezdik. Belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Bütün aday adaylara başarılar dilerim. İnşallah Fethiye’den bir aday adayımız ilk dörtte yer alır” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme