Atatürkçü Düşünce Derneği'nden öğrencilere yardım etkinliği

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından dernek bahçesinde eğitime destek amaçlı etkinlik düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu programda keyifli anlar yaşandı.

  • 1396

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından eğitime destek etkinliği düzenlendi. Dernek bahçesinde gerçekleştirilen programa katılım yoğun oldu. Etkinliğe katılan çok sayıda vatandaş yemekler yiyerek sohbet etti.
Program hakkında konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Filiz Topçu: “Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanıyım. Bu etkinliğimiz bizim eğitime destek amaçlı etkinliğimizdir. Bu etkinlikte bizim gönül dostlarımızla eğitime destek amaçlı gıda satışlarımız var. Görmüş olduğunuz gibi keşkek, aşure gibi pasta böreklerden satışları yapıyorlar. Bunun sonucunda da bize katkı sağlamış oluyorlar. Ev hanımlarımız, dernek üyeleri ve gönüllü arkadaşlarımız burada emek veriyor. Burada kendi el emekleriyle açtıkları hamurlardan satışlarını yaparak bize bağışlarını sağlıyorlar. Aynı zamanda diğer arkadaşlarımız evlerinde yaptıkları tavuklu pilav, aşure ve keşkek ile bize satışlarda destek oluyorlar.” İfadelerini kullandı.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nden öğrencilere yardım etkinliği

Bakmadan Geçme