ZİRAAT ODASI'NDAN İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile Meclis Başkanı A. Kemal Karadenizli tarafından İyi Parti İlçe Yönetimi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

  • 898
ZİRAAT ODASI'NDAN İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit beraberinde Meclis Başkanı A. Kemal Karadenizli ile İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimini ziyaret etti. İlçe binasında gerçekleşen ziyaretler sonrasında çeşitli açıklamalar yapıldı.

KARAYİĞİT, “TÜRKİYE, DÜNYA AÇ KALIR”
Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit yaptığı açıklamada, “Telaşlar bitsin, arkadaşlarımız mazbatalarını alsınlar, görev dağılımları yapılsın ondan sonra gelelim diye düşündük. O nedenle sabahtan bugün yeni atanan kaymakamımızı ziyaret ettik. Oradan da İyi Parti seçiminden sonra göreve gelen arkadaşlarımla İlçe Başkanı’mızı ziyaret ettik. Biz tarım sektöründe Ziraat Odası Başkanım, Meclis Başkanım, yönetim kurulum olarak her siyasi partiye yakınız. Çiftçinin sorununu dile getirmek, çözüm aramak, Fethiye’nin tarımını gündeme getirmek amacıyla buradayız. Ben, Fethiye’de tarım diye fazla bir şey kalmadığını düşünüyorum. Çünkü %60 tarımdı, %40 turizmdi. Tamam, turizm de olsun ama bana göre ülkeme katkı sağlayan önce tarım, sonra sanayi, sonra turizm olmalı. Bir evin önüne, üst dama maydanoz, 2-3 kök marul, 2-3 kök domates dikecek toprak bulamadığımız zaman; asfaltın, betonun, bungalovun, villanın yenemediğini anladığımız zaman iş işten geçmiş olacak. Bizim çiftçilerimiz arazi tarımı olmadığı sürece, üretmediğimiz sürece değil Türkiye, Dünya aç kalır. Yönetimde kadın arkadaşlarımızın olması, gençlerin çok olması beni çok sevindirdi. Türkiye’de siyasetin böyle olmasını, her zaman bu tabloyu görmeyi isterdim. Ben kendilerine kadroyu oluştururken bu kadar ince düşündükleri için teşekkür ediyorum ve görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

TURGUTOĞULLARI, “ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaret hakkında konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, “Ziraat Odası Başkanım Sayın Kenan Karayiğit ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarım, ziyaretinizden dolayı öncelikle şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde iklim ve toprak varlığının, çok çeşitli tarım ürünlerini daha fazla ve daha kaliteli olarak üretmeye müsait olduğu halde, “Uygun yetiştirme tekniklerinin yeterince yaygınlaştırılamaması; mazot, gübre, yem, ilaç gibi tarım girdilerinde dışa bağımlı olunması, fiyatların yüksekliği ile uygulanan politikalar” nedenleriyle, tarımsal üretimde gerekli gelişmenin sağlanamadığı ve pek çok üründe dışa bağımlı hale gelmemiz ile bugün milletimiz ana gıda maddelerini dahi alamaz duruma gelmiştir. Nitekim dün Eskişehir’de 6 yaşında yeterli gıda almadığı için bakımsızlıktan vefat eden Nur Elif ve yine aynı evde yaşayan hayattan 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin durumları bizleri derinden üzmüştür. Partimiz İktidara geldiğinde, “Sağlıklı nesiller yetiştirme, doğal kaynaklarımızı muhafaza, geliştirme ve etkili kullanma; istihdam yaratma ve ihracat gelirlerini artırmada potansiyeli olan önemli sektörlerden, ülkemizi gelişmiş milletler ailesinin saygın bir üyesi yapmada ve insanımızın refah seviyesini yükseltmede önemli bir araç” olarak belirlediğimiz parti politikalarımızı derhal uygulamaya koyarak işe başlayacağız. Tarımla ilgili Sivil Toplum Kuruluşları (odalar, kooperatifler, birlikler gibi sivil toplum örgütleri) daha iyi hizmet üretmelerini sağlayacak tarzda düzenlenecek, tabandan tavana iletişimin kurulduğu bir yapıya kavuşturulacak, bu örgütlerin konularında daha etkin olmaları ve tarımla ilgili politikaların belirlenmesinde önemli rol almaları sağlanacaktır. Bu nedenlerle ziyaretiniz bizim için çok kıymetli değerli Başkanım tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ZİRAAT ODASI'NDAN İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ZİRAAT ODASI'NDAN İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ZİRAAT ODASI'NDAN İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ZİRAAT ODASI'NDAN İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ZİRAAT ODASI'NDAN İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bakmadan Geçme