Zafer Partisi adaylarından esnaf ziyaretleri

Seçim çalışmalarını sürdüren Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde ekibi ile birlikte Bodrum'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Konacık Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Adayı Yiğit ve beraberindeki heyet, daha sonra Kent TV'ye ziyarette bulundu. 

  • 601
Zafer Partisi adaylarından esnaf ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde Muğla genelinde faaliyetlerine devam eden Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve diğer milletvekili adayları, hem sorunları dinliyor hem de projelerini anlatıyor. Konacık Sanayi Sitesi’nde esnafların taleplerini dinleyen Milletvekili Adayı Yiğit, ülkenin mevcut sıkıntılarına yönelik çözüm önerilerini de anlattı.

Hemen ardından Bodrum’da hizmet sunan Kent TV’yi ziyaret Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve ekibi, yerel basının önemine vurgu yaptılar. Basın sektöründe yaşanan sıkıntılar hakkında yöneticilerden bilgiler alan Milletvekili Adayı Yiğit, seçildikleri takdirde bunların çözümü için yoğun bir mesai harcayacaklarını söyledi. 

Bodrum’da büyük bir ilgi ve teveccüh ile karşılanan Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberindeki ekibi, genel seçimlerin ülkemiz ve bölgemiz adına büyük bir önem taşıdığını vurguladılar.
 

Bakmadan Geçme