Müftülükten ramazan ayında öğrencilere eğitim desteği

Yatağan İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Yatağan Şubesi iş birliğinde Ramazan Ayında ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımında bulunuldu.

  • 737

Yatağan’da ikamet edip ortaokul ve lisede eğitim gören öğrencileri desteklemek için, belirlenen şartları taşıyan ihtiyaç sahibi 35 ortaöğretim öğrencisine, Yatağan İlçe Müftülüğü ile TDV Yatağan Şubesi iş birliğinde öğrenim yardımı yapıldı.

Yatağan’daki ortaokul ve liselerdeki öğretmen ve öğrenciler İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi’yi Müftülük makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen ve ardından öğrencilerine sağlanan eğitim yardımı hakkında bilgilendirmede bulunan İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, “Gençler bizim geleceğimizdir. Geleceğimizin güvencesi olacak gençlerimize imkânlar ölçüsünde katkıda bulunmayı yapabileceğimiz en güzel faaliyetlerden biri olarak görüyorum. Oku emri ile başlayan ve ilmi teşvik eden bir dinin mensupları olarak öğrencilerimize sahip çıkmak bizim en kutlu görevimizdir. Her zaman sosyal içerikli din hizmeti sunma ve özellikle gençlerimizin yanında olma gayreti içerisinde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Müftülüğümüz,

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2

Bakmadan Geçme