- Haberler
- Güncel
- Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay ve Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan'dan Alim Karaca'ya Geçmiş Olsun Ziyareti
Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay ve Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan'dan Alim Karaca'ya Geçmiş Olsun Ziyareti
Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay ile Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, Alim Karaca'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak destek mesajı verdi.
Alim Karaca’nın uğradığı silahlı saldırının ardından hastaneye gelen Mesut Günay ve Evren Tezcan, Başkan Karaca’ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, “Öncelikle ailesine ve bütün Fethiye halkına geçmiş olsun diyorum. Yatağan halkı olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için buradayız” dedi.
Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan ise yaşanan olayın kendilerini de üzdüğünü ifade ederek, “Çok değerli Alim Başkanımızın yaşadığı bu olay Ortaca olarak bizleri de çok üzdü. Her zaman yanındayız, her zaman desteğiz” diye konuştu.
Bakmadan Geçme