YAKUP OTGÖZ -ÇOBANIN OYU DAHA ÖNEMLİ-

AK Parti Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Yakup Otgöz, İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte seçim gezilerini sürdürüyor.

  • 968
YAKUP OTGÖZ  -ÇOBANIN OYU DAHA ÖNEMLİ-
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Yakup Otgöz, İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte seçim gezilerini sürdürüyor. Otgöz ve ekibi gittiği her yerde büyük bir ilgi ile karşılanırken, mahalle muhtarları da kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorlar. Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda verdikleri her sözü tuttuklarını ifade eden Otgöz, “''Profesörün oyuyla dağdaki çobanın oyu bir mi diyenlere söylüyorum. Çobanın Oyu daha önemli. Çünkü kafasına göre nereye oy vereceğini biliyor, oyunu değiştirebiliyor” dedi.

AK Parti Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Yakup Otgöz, Seydikemer’in; Çayan, Paşalı, Söğütlüdere ve Atlıdere Mahallesi ziyaretlerinin yanı sıra gittiği her mahallede vatandaşların ilgisi ile karşılaşıyor. Vatandaşların ilgisi karşısında seçim çalışmasını hızlandıran Otgöz, 5 yıllık dönemde yapmış oldukları hizmetleri halka anlatıyor.

Gittikleri mahallelerde, Mahalle muhtarları Başkan Yakup Otgöz'e teşekkür ederek, yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Mahalle muhtarları, ''Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'den çok memnunuz. Çünkü hiç bir zaman parti gözetmeksizin kapısını bize kapatmadı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Birçok hizmetleriyle bizleri çok memnun etmiştir. Yapılan işlerden dolayı Başkan Yakup Otgöz'e çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da daha iyi olacaktır'' diye konuştular.

Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Seydikemer Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, bu ziyaretlerde vatandaşların Regaip Kandilini kutlarken, ''İnşallah Allah Recep, Şaban ve Ramazan aylarının hepsini görmeyi bize nasip eder. Tabi ki biz ikinci turlara başladık. Muhtarım da dedi. Biz hiç bugüne kadar parti ayrımı yapmadık, yapmayacağız da. Seçim bitti mi, biz rozeti çıkarır, atarız. Bu vatandaş hizmet istiyor. Biz Allah'ın izniyle ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz” diye konuştu.

Otgöz, “Burada çok az bir kilitli parkemiz kaldı. Bir tane de yol açılacak. İnşallah o yolu da açacağız. Bizler her mahalleye her köye alnımız açık, yüzümüz pak gittik. Çünkü hizmet yaptık. Sizlerin karşısına gelmeye hakkımız var. 65 mahallenin 65'inde de gidip ziyaretlerde bulunup, destek istiyoruz. Başka partilerde görüyorsunuz. Kırgınlıklar, küskünlükler, kavgalar, gürültüler hep oluyor. Ama bu Cumhur ittifakında olmaz. Söz bir yerden çıkar, tek olur. Bu yüzden diyorum ki 18 ile 20 arası meclis üyesi çıkartacağım diyorum. Günden güne de verdiğim sözler daha da güçleniyor'' ifadelerini kullandı.

''ÇOBANIN OYU DAHA ÖNEMLİ''

Atlıdere mahallesinde vatandaşlarla buluşan ve yoğun ilgi gören Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ''Profesörün oyuyla dağdaki çobanın oyu bir mi diyenlere söylüyorum. Çobanın Oyu daha önemli. Çünkü kafasına göre nereye oy vereceğini biliyor, oyunu değiştirebiliyor.  Ama profesör belirli yere veriyor.  Profesör yolunu hiç değiştirmiyor. Ama bizim çobanımız ülkenin şartlarına göre oyunu değiştiriyor'' dedi.

Otgöz; ilçedeki merkez mahallelerin yanı sıra diğer mahallelere de giderek; ”Bizler her zaman sizler için çalıştık. Bundan sonra da vereceğiniz destek ile çalışmayı, hizmet etmeyi tüm gücümüzle gece gündüz demeden sürdüreceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi, destek sizden hizmet bizden olacak.” dedi.

 

Bakmadan Geçme