Tuzcu, 'Fethiye'de kazanmak istiyoruz'

Arnavutköy Belediyespor'un genç forveti Ahmet Arda Tuzcu, bugün 14.00'te oynayacakları Fethiyespor maçı öncesi kamp yaptıkları otelde maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza anlattı.

  • 865

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Arnavutköy Belediyespor, Fethiyespor’a konuk oluyor. Mücadele, bugün 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Mücadele öncesi Arnavutköy Belediyespor’un genç forveti Ahmet Arda Tuzcu, mikrofonlarımıza bugün oynayacakları maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

“FETHİYE’DE GOL YA DA GOLLER BULUP KAZANMAK İSTİYORUZ”
Arnavutköy Belediyespor’un forvet oyuncusu Ahmet Arda Tuzcu, Fethiyespor deplasmanından 3 puanı gol ya da gollerle almak istediklerini dile getirdi. Tuzcu, yaptığı açıklamada “Hafta başından beri Fethiyespor’u analiz ettik. Buraya 3 puan için geldik. Hedefimiz, son 3 haftada alabileceğimiz maksimum puanı alabilmek. Umarım bu maç bizim başlangıcımız olur. Kupa maçı bizim için ilk başlarda biraz zor geçti, golü bulduk ve ikinci devreye daha rahat girdik. Golü bulabileceğimiz pozisyonlara girdik. Ama tabii ki Sivasspor bir Süper Lig takımı. Kaliteli ayaklarıyla skoru buldular ondan sonrasında da oyunu rölantiye aldılar. Bu da bizim için iyi oldu aslında, goller bulursak 3 puanı alabileceğimizi gösterdi bize. Umarım yarın Fethiye’de gol ya da goller bulup kazanmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme