• Haberler
  • Spor
  • Akyüz, 'Buraya Fethiyespor'dan 3 puan almaya geldik'

Akyüz, 'Buraya Fethiyespor'dan 3 puan almaya geldik'

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı Grup'ta Arnavutköy Belediyespor, ligin 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor'a konuk oluyor. Mücadele, bugün 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak. Mücadele öncesi Arnavutköy Belediyespor'un defans oyuncusu Ahmet Batuhan Akyüz mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

  • 818

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Arnavutköy Belediyespor, kozlarını yarın 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda paylaşacak. Puan tablosunda 12 puanla 18.Sırada bulunan Arnavutköy Belediyespor, Fethiyespor maçından 3 puan alarak küme hattından kurtulmak istiyor. Mücadele öncesi Arnavutköy Belediyespor’un defans oyuncusu Ahmet Batuhan Akyüz, maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

*“BURAYA 3 PUAN İÇİN GELDİK”*
Arnavutköy Belediyespor’un defans oyuncusu Ahmet Batuhan Akyüz, bugün karşılaşacakları Fethiyespor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Fethiyespor maçı bizim için çok önemli bir maç. Ligdeki sıralamanın bizim için çok kötü olduğunun farkındayız ama hak ettiğimiz yerinde burası olmadığını düşünüyoruz. Çok önemli bir maç. 3 puan için geldik buraya. İnşallah buradan yarın galip gelmek istiyoruz. Hafta içinden beri Fethiyespor için gerekli tüm çalışmalarımızı yaptık. Hem antrenmanlarımızda olsun hem de toplantılarımızda olsun hep çalıştık. Olumlu, olumsuz yanlarını hocalarımız ile beraber analiz ettik. Fethiyespor’un da 1-2 haftadır kötü giden bir süreci var ama onların da bizim gibi kaliteli bir takım olduğunu biliyoruz. Eksilerimizin ve artılarımızın farkındayız. Maçı oynayıp göreceğiz. Söylediğimiz gibi hedefimiz 3 puan. İnşallah buradan mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme