Turnuvada dereceye girenler ödüllerini aldı 

Fethiye Belediyesi ve Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen Atatürk Kupası Satranç Turnuvası sona erdi. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleşen organizasyonun son gününde final maçları oynandı ve birinciler belli oldu. 

  • 2259
Turnuvada dereceye girenler ödüllerini aldı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 kategoride 211 sporcunun yarıştığı Atatürk Kupası Satranç Turnuvası ödül töreni Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, öğretmenler ve velileri katılımı ile yapıldı. Törende ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Daha sonra bir konuşma yapan Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilcisi ve Turnuva Direktörü Ünat Sayın, “Bu turnuvamıza Fethiye ve çevre il ve ilçelerden 256 başvuru olup, 211 sporcu katıldı. Turnuvalardaki amacımız öğrencilerimize güzel alışkanlıklar kazandırmak, yeni arkadaşlıklar kurmasını sağlamak ve onların ufkunu genişletmektir. Şunu ifade edelim ki bizim ülkemizin geleceği gençlerdir. Aileler ve öğretmenlerden isteğim öğrencilerimizin bu tür faaliyetlere katılımların artması” dedi. 

Konuşmasının ardından Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilcisi ve Turnuva Direktörü Ünat Sayın, katkılarından dolayıFethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’ye teşekkür plaketi takdim etti. Bolelli, “Öğrencilerimizin satranç gibi zihin sporu ile uğraşmaları, gelecekleri için bir kazançtır. Çocuklarını satranca yönlendirdikleri için ailelerimizi kutluyorum ve teşekkür ediyorum” dedi. 

Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’ndadereceye girenlere ödülleriFethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilcisi ve Turnuva Direktörü Ünat Sayın ile turnuva hakemleri tarafından takdim edildi. Kategorilere göre dereceye giren sporcular şu şekilde:
7 Yaş Kategorisi’nde en iyi bayan Zeynep Dua Ay olurken; Emre Onur birinci, Hasan Güney Avcı ikinci, Gülse Suzan üçüncü oldu. 8 Yaş Kategorisi’nde en iyi bayan Zahide Ülker Ada olurken; Sarp Sarol birinci, Yağız Kasım Atlıhan ikinci, İpek Büber üçüncü oldu. 10 Yaş ve Altı Kategorisi’nde en iyi bayan Asya Zeynep Gür olurken; Muhammet Giray Avcı birinci, Derin Deniz Yıldırım ikinci, Efe Altay Türkmen üçüncü oldu. 12 Yaş ve Altı Kategorisi’nde en iyi bayan Elif Meral Selçuk olurken; Kağan Torun birinci, Selim Karabulut ikinci, Efe Kahraman ise üçüncü oldu. Son olarak Açık Kategorisi’nde Alperen Özcan birinci, Mihriban Hekimoğlu ikinci, Muhammet Emre Ekiz üçüncü oldular. 


 

Turnuvada dereceye girenler ödüllerini aldı 

Bakmadan Geçme