'Türk Milleti Amerika'nın oyununu bozar!'

Vatan Partisi ilçe başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı. 

  • 837

Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanı Aydın Şimşek yaptığı açıklamamda, “Seçim sürecine girdiğimiz bu dönemde görüyoruz ki iktidarın merkezinde olduğu CUMHUR ittifakı ve ana muhalefet partisinin merkezinde olduğu MİLLET ittifakı halkımızın önüne ‘’kırk katır mı kırk satır mı’’ seçeneğini koymuşlardır. Türk Milleti kavramına karşı olan, Şeyh Sait’in yolundan yürüyen, ana dilde eğitim talebi olan, bunları parti tüzüğüne yazmış, CIA elemanı sözde MİT personeli Mehmet Eymür tarafından kurulmuş Hizbullah’ın çizgisinde ki HÜDA-PAR takviyeli bir Cumhur ittifakı ile aynı tüzük programına sahip yanına Cumhuriyet düşmanı Seyit Rıza’yı eklemiş PKK partisi HDP takviyeli bir Millet ittifakı seçimde halka sunulan sözde iki büyük seçenek. 
Büyük Türk Milleti bu açmaza mahkûm edilemez ve bu oyunu bozacaktır!
Bu sözde büyük iki seçeneği biraz irdelersek;
6’lı masa, halka söylemekten korktukları HDP ile yedili masa durumunda olan, bileşenleri bakımından ABD’nin yan yana oturttuğu partilerdir. ABD Başkanı Co Baydın’ın (Joe Biden) Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı yıkmak için kurduğu, bizim Baydın ittifakı dediğimiz, ittifak masasının adıdır. 
İçerisinde, Türkiye’nin ekonomisini borç batağına sürüklemiş, sıcak para komisyoncularının göz bebeği DEVA Partisi başkanı Ali Babacan, dış politikasını Türkiye’nin tüm komşularıyla ilişkilerini sorunlu hale getirmiş, ‘’değerli yalnızlık’’ diyerek Türkiye’yi Batı emperyalizmine karşı yalnızlaştırmış, Türkiye’nin en büyük ticaret ortaklarından biri olan Rusya’nın uçağı düşürüldüğünde öne ilk fırlayarak ‘’emri ben verdim’’ nidalarıyla böbürlenen GELECEK Partisi başkanı Ahmet Davutoğlu, Sivas Madımak katliamına ‘’katliam olarak vasıflandıramam, pencereleri açamadıklarından dolayı insanlar ölmüş’’  diyen SAADET Partisi başkanı Temel Karamollaoğlu, MHP’ye operasyon yaparak milliyetçileri HDP-PKK’nın yanına oturtan ‘’Gladyo Kraliçesi’’ İYİ Parti başkanı Meral Akşener, masa altında bölücü Selahattin Demirtaş ve HDP-PKK, merkezinde ise kumpas kasetiyle CHP’nin başına oturtulmuş , ‘’biz 1938’lerin CHP’si değiliz’’ diyen, KHK’lıları serbest bırakacağız vaatleriyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden tasfiye edilmiş FETÖ’cülerin ve PKK’lıların ümidi olmuş Dersimli Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğu Millet ittifakı ABD planlarının uygulayıcısı konumundaki ‘’kırk katır’’ seçeneğidir.

Cumhur ittifakı ise Batıcı, liberal, ABD teslimiyetçisi kadrolarından kurtulamamış, merkezinde AK Parti’nin olduğu, yanında ise etkisiz ve sorumluluktan kaçan bir MHP ile tek kişilik BBP’nin oluşturduğu, ekonomi yönetimde başarısız, Türkiye’yi birleştirme gibi bir çabası olmayan, tersine kutuplaştıran, dış politikada ‘’ne kızı verelim ne dünürü küstürelim’’ sözüyle açıklanabilecek hem ABD ile dost olalım hem Rusya’yla, hem PKK ile mücadele edelim hem PKK’ya yüz binlerce TIR silah veren ABD ile müttefik olalım, hem Ukrayna’ya SİHA verelim hem Rusya’dan S-400 alalım, hem Asya’da olalım hem Avrupa Birliği’nde gibi çarpık ve stratejik akılla bağdaşmayan politikaların uygulayıcısı konumundadır. ABD’nin baskılarına iktidarı kaybetme korkusuyla teslim olmuş ve sonunda Türk Milleti’nin çıkarını değil sandıktan çıkacak oy sayısı hesabıyla HÜDA-PAR gibi bölücü bir unsuru bünyesine katmış ABD’nin ‘’kırk satır’’ seçeneğidir.
Bu yazdıklarımızın kanıtı ise Finlandiya’nın NATO’ya üyelik başvurusunun oylanmasında meclisteki tüm partilerden bir tane bile HAYIR oyu çıkmaması, katılanlarının tamamının oy birliği ile onaylanmasıdır. Hepsi katiline teslim olmuş NATO partileridir. 

Diğer iki aday ise sözde iki büyük ittifakın birbirlerinin oyunu bölme, seçimi kızıştırma hesaplarıyla ortaya sürülmüş, her ikisinin temsil ettiği partilerin programları da ABD uyumlu, NATO yanlısı, etkisiz elamanlardır. 

Değerli Halkımız
Türk Milleti’nin üzerinde oynanan oyunlar ve yapılan hesaplar büyüktür. Bu seçim iki seçenekten hangisi kazanırsa kazansın 5 yıllık bir iktidar seçeneği değildir ve sürmeyecektir. İçerisinde Vatan Partisi’nin olmadığı bir meclis gerçek anlamda milli ve tam bağımsız olmayacaktır. Vatan Partisi içerisinde hiçbir bölücü unsurun olmadığı, yıllardır hiçbir FETÖ’cünün içerisine sızamadığı, Atatürk devrimlerini savunan, Batıcı değil kamucu ekonomiyi hayata geçirecek, milletimizin özlediği tam bağımsız Türkiye’yi kuracak, Asya’da ve coğrafyasında güçlü, lider ve üreten Türkiye’yi yaratacak yegâne partidir.

MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ
Türk Milleti binlerce yıla dayanan devletçi geleneği ve tecrübesiyle, birbirini kucaklayarak yaşamak felsefesiyle, ortak aklı ve ferasetiyle ABD’nin ve Batı’nın oyunlarını yine bozacaktır. Milletimiz ne kırk katıra ne kırk satıra mahkûm değildir ve edilemez. 
Vatan Partisi 14 Mayıs’ta ABD’ye boyun eğmiş hiçbir Cumhurbaşkanı adayına oy vermeyecektir. Parlamento seçimlerinde ise Türkiye’ye çözüm olacak 600 vekil adayıyla oy pusulasında olacaktır.” Dedi.


  

Bakmadan Geçme