Aday adayı Tilkici'den anlamlı ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Alzheimer Derneği ile duayen siyasetçi CHP Muğla eski Milletvekili Sami Gökmen'i ziyaret etti. 

  • 1208

İlk olarak Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Dr. Mehdi Sadat ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, sağlık alanında yürütülen tüm faaliyetlere katkı sağlayacaklarını belirtti. Dernek üyeleri tarafından büyük ilgiyle karşılanan Aday Adayı Tilkici, günümüzde sıkça karşılaşılan Alzheimer hastalığının tedavisine yönelik çalışmalardan dolayı Dernek Başkanı Sadat ve yönetimine teşekkür etti. 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici daha sonra Fethiye siyasetinin önde gelen isimlerinden CHP Muğla eski Milletvekili Sami Gökmen ile bir araya geldi. Bölge ve ülke siyaseti üzerine değerlendirmelerde bulunan Gökmen ve Tilkici, seçimlerle ilgili olarak da fikir alışverişinde bulundular. 

Ziyaretleri değerlendiren Aday Adayı Tilkici, “Seçim sürecinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Fethiye Alzheimer Derneği’ni ziyaret ettik. Bu alandaki özverili çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettik. Bunun yanında sağlık konusunda yürütülen tüm faaliyetlere katkı sağlayacağımızı dile getirdik. Daha sonra duayen siyasetçi CHP Muğla eski Milletvekili Sami Gökmen ile bir araya geldik. Kendisi siyasi tecrübelerini aktarırken, seçimlerle ilgili olarak da fikir alışverişi gerçekleştirdik. Fethiye Alzheimer Derneği yönetimi ile Sayın Sami Gökmen’e ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

Aday adayı Tilkici'den anlamlı ziyaretler
Aday adayı Tilkici'den anlamlı ziyaretler
Aday adayı Tilkici'den anlamlı ziyaretler
Aday adayı Tilkici'den anlamlı ziyaretler

Bakmadan Geçme