Türk Hava Kurumu'ndan fitre çağrısı

Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya Ramazan Ayı nedeniyle basın açıklaması yaptı. Özkaya yaptığı açıklamada Fethiye ve Seydikemer Halkı'na Türk Hava Kurumu'na yaptıkları bağışlar için teşekkür ederken, Ramazan Ayı'nda fitrelerini yine Türk Hava Kurumu'na vermeleri yönünde çağrı yaptı.

  • 656
Türk Hava Kurumu'ndan fitre çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Ayı’nın başlaması nedeni ile Türk hava Kurumu Fethiye Şube başkanı Mustafa Özkaya yaptığı basın açıklamasında Fethiye ve Seydikemer Halkı’nın Ramazan Ayı’nı kutladı. 
Dünya’ya ve ülkemize Ramazan Ayı’nın hayırlı uğurlu olmasını dileyen Özkaya yaptığı açıklamada “Barış ve huzurun hakim olduğu, sağlığın sıhhatin bol olduğu bir Ramazan Ayı geçiririz. Türk Hava Kurumu Fethiye Şubemiz her yıl olduğu gibi, başkanlığımızdan gelen 20 bin adet zarfı Fethiye ve Seydikemer’deki muhtarlarımıza dağıtmış bulunmaktayız. Hem Fethiye Muhtarlar Derneği’ne hem de Seydikemer Muhtarlar Derneği’ne ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. THK, milli bütçeden hiçbir pay almayan ve 97 yıldan beri halkımızın sadece bağışlarıyla ayakta duran ve bu konuda da almış olduğu bağışlarla Türk Halkı’na, Türk Milleti’ne, gençlerimize hem eğitimlerinde olsun hem de her türlü destekte bulunarak halkımızın yanında bulunmaktadır. Geçtiğimiz 2021 yılında Ramazan Ayı’nda bize destek sağlayan Fethiye ve Seydikemer Halkı’na buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Yapmış oldukları yardımla tüm Türkiye’deki THK şubelerinde en çok yardımı alarak birinci olduk. Ankara’da düzenlenen törende Ankara Valimiz Sayın Vasip Şahin’in elinden plaketle ödüllendirildik. Bu yıl ki fitre miktarı 40 TL. THK fitre zarflarına destek sağlamak isteyen vatandaşlarımız bağlı bulundukları mahalle muhtarlarından bu zarflarımızı temin edebilirler. Bizden de makbuz eşliğinde fitre yardımını sağlayabilirler. Şimdiden vermiş ve verecek oldukları tüm yardımlardan dolayı hem Fethiye hem de Seydikemer Halkı’na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.
 

Bakmadan Geçme