Turistler Kelebekler Vadisi'ne hayran kaldı 

Fethiye'nin doğal güzelliklerinden biri olan Kelebekler Vadisi, Nisan ayında sunduğu muhteşem manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı oldu.

  • 1337

Fethiye’nin doğal güzelliklerinden biri olan Kelebekler Vadisi, Nisan ayında sunduğu muhteşem manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı oldu.
Türkiye'nin saklı cennetlerinden biri olma özelliği taşımakta olan Kelebekler Vadisi, sahip olduğu Endemik türleriyle dünya mirası olarak korunması önerilmiş durumda olan 100 dağdan biri olarak bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere her mevsim doyumsuz bir manzara sunuyor.

KKTC'den gelen bir grup yerli turist, Kelebekler Vadisi’nin güzelliğine hayran kaldı.

Fethiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini görmek için Kuzey Kıbrıs’tan geldiklerini belirten Nezaket Şadırvan, " Sakin bir tatil geçirmek isteğim için Nisan ayında gelmeyi tercih ettim, Fethiye’de tatil yapmak her insanın isteyeceği bir şeydir diye düşünüyorum, çünkü Türkiye’nin en güzel bölgesinde Kelebekler vadisine daha önce gelmemiştim. Yüksek tepelerin arasında kalarak kendini korumuş bir cennet bahçesi gibiydi, denizin üzerinde turkuaz ve mavinin her tonu huzur veriyor. " dedi.

Bakmadan Geçme