TBF Başkanı Özmekik, Başkan Otgöz'ü Ziyaret Etti

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ve Merkez Hakem Kurulu Üyesi (Ulusal Hakem) Ramazan Gök, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü ziyaret etti. Federasyon Başkanı Özmekik, Başkan Yakup Otgöz'e ziyaret anısına bir badminton raketi ve forması hediye etti. 

  • 922
TBF Başkanı Özmekik, Başkan Otgöz'ü Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ve Merkez Hakem Kurulu Üyesi (Ulusal Hakem) Ramazan Gök’ü makamında ağırladı. Samimi ortamda geçen ziyarette Seydikemer Belediye Başkan Yardımcı Mustafa Ali Türkan’da yer aldı. Federasyon Başkanı Özmekik, Başkan Otgöz ve Başkan yardımcısı Türkan’a Badminton sporuna dair bilgiler verdi. Türkiye’de son yıllarda Badminton sporuna olan ilginin arttığını kaydeden Federasyon Başkanı Özmekik, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e görevinde başarılar diledi. 
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Ülkemizde Badminton Sporcularımızın başarılarını daha ileriye götürmek için çalışan Federasyon Başkanımıza, bizlere ziyaretleri ile hediye etmiş oldukları Türkiye Badminton Forması'ndan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme