Sosyal medya fenomenleri arasında silahlı kavga
Sosyal medya fenomenleri arasında çıkan kavgada, bir kadın diğerini ruhsatsız silahla yaraladı. Olay yerinden kaçan zanlı ile bir kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Ankara’nın Sincan ilçesinde sosyal medya fenomenleri arasında çıkan kavgada, bir kadın diğerini ruhsatsız silahla yaraladı. Olay yerinden kaçan zanlı ile bir kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde sosyal medya fenomenleri Cansum Ş. ve Çağlayan Y. arasında silahlı kavga çıktı. Cansum Ş., kavga esnasında Çağlayan Y.'yi ruhsatsız silahıyla sol bacağından yaraladıktan sonra M.H. kontrolündeki araçla olay yerinden kaçtı.
Bakmadan Geçme
Nif’in dağlarından Fethiye Salı Pazarı’na: Doğanın şifasını tezgahına taşıyor
'MSC Divina' kruvaziyeri Marmaris'e 3 bin 893 turist getirdi
Manisa'da Okul Önü Saldırısında Hayati Tehlikesi Olan Öğrenci Sayısı 3'e Yükseldi
Muğla'ya gelen yabancı turist sayısında yüzde 6 düşüş
Ercan Torunoğulları ABD’de Türk toplumuyla gönül köprüleri kuruyor
Menteşe’de gençler tiyatro eğitimleriyle sahneye hazırlanıyor