'Sorunları Kökten çözmek için geliyoruz'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çiftlik mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 

  • 338

31 Mat 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ise yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ile bir araya gelen Kökten, Çiftlik mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen Kökten, çözüm önerilerini belirterek Fethiye’nin il olması konusunda da açıklamada bulundu.

 

'Sorunları Kökten çözmek için geliyoruz'

 

Düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin, İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, AK Parti belediye başkan aday adayları, muhtarlar meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

'Sorunları Kökten çözmek için geliyoruz'

 

Fethiye’nin sorunlarını bildiğini belirten Kökten, projelerinden de bahsetti.

Kökten, Fethiye’nin il olması konusunda yaptığı açıklamada ise, “Fethiye'nin il olması için söz aldım. Türkiye'de 19 ilçe, il olacak. Ancak il olmak için müracaat eden 27 ilçe var. Önemli olan bu 19 ilçenin içinde yer almak' dedi.  Bunun yanında 2025 yılında Fethiye bölgesine doğal gaz geleceğini hatırlatan, Başkan adayı Kökten 'İmar planını tamamlamayan yerler, doğalgaz hizmetinden faydalanamıyor' diye konuşarak imar sorununu “Kökten” çözeceğini belirtti. 

ÇAY " ADAYIMIZ MUHAMMET KÖKTEN"

Gece de ilk söz alan bölgenin Meclis Üyesi Adayı Cengiz Çay  "Fethiye'den genç ve dinamik bir arkadaşımız olan Muhammet Kökten Cumhur İttifakı'nın adayı oldu. İnşallah sizlerin de desteği ile 31 Mart tarihinde bu coşkunun devem edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

KÖKTEN "SORUNLARI BİLİYORUZ"
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten halk buluşmasında yaptığı konuşmada "Karagedik'te yaşanan trafo eksikliği ile ilgili elektirik kesintileri için Aydem ile görüştük bu sorunu en kısa zamanda çözeceğiz.  Herkes trafik sorununu dile getiriyor üç ayrı noktaya yapacak olduğumuz otoparklar ile bu sorunu kesin çözüme kavuşturacağız. Aslında Fethiye'ye genel olarak baktığımızda birçok ilden daha büyük, ancak büyük bir köy olarak kaldık. Mesire alanları ile ilgili isteğiniz bizim için bir proje bile değil, göreve gelir gelmez hemen çözeceğiz. Fethiye'nin sorunlarının çözümü için merkezi hükümetin desteğine ihtiyacımız var.  Başka türlü sorunların çözülmesi mümkün değil. Her gittiğimiz yerde Fethiye'nin il olması soruluyor. Sizlerinde bildiği gibi Ankara'da Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile 4 saat süren bir görüşme yaptım. Konu Fethiye'nin olmasıydı. Sayın Genel Başkanımızın 100 il, bin ilçe projesi var. Ancak Türkiye'de illere 19 tane daha ilçe eklenerek il olacak. Fakat il olmak için müracaat eden 27 tane ilçe var. Bunun 19 tanesi il olacak.   Fethiye'nin sorunlarının çözümü için artık yapılması gereken Fethiye'de Cumhur İttifakı’nın göreve gelmesidir. 31 Mart akşamı kazanan tarafın biz olacağımız katılımın yoğun olmasından belli.  Bölgenin sorunları oldukça birikmiş heyecanımız var. Bu sorunları kökten çözmek için geliyoruz. Bölgenin imar ile ilgili sorunlarını biliyorum. Göreve gelir gelmez hayata geçirecek olduğumuz imar planı çalışması ile yol ve kanalizasyon sorunlarını çözeceğiz.  Çevre yolunda battı çıktı yaparak trafik kazalarının önüne geçeceğiz" diye konuştu. 
Katılımcıların Tuana kavşağı yolunda sinyalizasyon isteğine değinen Kökten "Bunlar küçük şeyler hemen çözeriz" diye cevapladı. 
Konuşmasına devem eden Başkan Adayı Muhammet Kökten "Bütüncül imar planı çalışması ile sizlerin bu isteğini yerine getireceğiz. Biliyorsunuz 2025 yılında bölgemizden doğal gaz boru hattı geçecek. Eğer biz imar planımızı hayata geçiremez isek Fethiye'nin neredeyse  % 75'i bu hizmetten faydalanamayacak. Bizler sizlere efendilik yapmaya değil hizmet yapmaya geliyoruz" diye konuştu.   

ÖZYER "FETHİYE'NİN SORUNLARI İKTİDAR GÜCÜ İLE ÇÖZÜLÜR"
Halk buluşmasında bir konuşma yapan geçmiş dönem Milletvekili Hasan Özyer Fethiye'nin son günlerde çok göç aldığını ve beraberinde sorunlarının da arttığını belitti. Özyer " Bu sorunlar ancak iktidarın gücü ile çözüme kavuşur. Bizler her zaman Muhammet Kökten kardeşimizin yanında olacağız.  Biz şimdiye kadar seçimleri az bir oy farkı ile kaybettik.  Ancak ben bu seçimi sizlerin de desteği ile kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. 

AKÇA "CUMHURBAŞKANIMIZ FETHİYE'Yİ ÇOK İSTİYOR"
Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ise yaptığı konuşmada Fethiye'nin her genel seçimde Ak Parti'ye destek verdiğini belirterek "Ancak yerel seçimlerde başarılı olamadık. Ben bu seçimde başarılı olacağımızı düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız bize her gittiğimiz Fethiye'yi soruyor. Hem büyükşehir de, hem de Fethiye'de değişimin zamanı geldi de geçti. Artık 31 Mart'ta seçimi kazanmamız gerekiyor" diye konuştu. 

OTGÖZ "FETHİYE'Yİ İKTİDAR İLE BULUŞTURALIM"
Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ise yaptığı konuşmada "Seçime 9 gün kaldı.  Önümüzdeki 5 yılı kaybedersek Fethiye'nin sorunları çözülmeyecek bir hal alır. Cumhurbaşkanımız Fethiye'yi çok istiyor. Biz Muhammet Kökten'in projeleri için çalışmaya hazırız. Artık Fethiye'yi iktidar ile buluşturalım. "diye konuştu. 

KAYA "CUMHUR İTTİFA'NIN KAZNACAĞINA İNANIYORUM"
Önceki dönem Aile Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Bugün Ak Parti Fethiye Belediye başkan aday adayı olan tüm arkadaşlarımız aramızdalar. Birlik ve beraberlik içindeyiz. 31 Mart seçimleri için sizlere teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim. Ben Fethiye'de Cumhur İttifakı'nın kazanacağına inanıyorum. Fethiye yerel hizmetler açısından çok geride kaldı. Ben artık sizin hizmet diyeceğinizi düşünüyorum" diye konuştu.

'Sorunları Kökten çözmek için geliyoruz'

Bakmadan Geçme