Seydikemer Belediyesi'nde Babacan'ın masasına karanfiller bırakıldı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle vefat eden Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ali Babacan'ın çalışma odasındaki masasına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve belediye personelleri tarafından fotoğrafı ve karanfiller bırakılarak dua edildi.

  • 1135
Seydikemer Belediyesi'nde Babacan'ın masasına karanfiller bırakıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü 56 yaşındaki Ali Babacan'ın koronavirüsle mücadelesini kaybederek vefat etmesi Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu. Belediyede herkes tarafından sevilen ve sayılan Ali Babacan'ın vefatı üzerine belediyede anma programı düzenlendi. Babacan'ın belediyedeki çalışma odasını ziyaret eden Başkan Otgöz ve belediye çalışanları, gözyaşları içinde masasına fotoğrafını ve karanfiller bırakarak dua edip helallik istendi. 
HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM
Oldukça duygusal anlar yaşayan Başkan Otgöz burada yaptığı konuşmada Ali Babacan ile birlikte 7 yıl çalıştıklarını kaydetti. Belediyenin mali yükünü sırtladığını ve herkese babacan bir tavırla yaklaştığını dile getiren Başkan Otgöz; "Maalesef bayram sevincimiz yerini sevdiğimiz bir mesai arkadaşımızı, kaybetmenin üzüntüsüne bıraktı. Ali Babacan ile 7 yıl birlikte çalıştık. Belediyeye olan katkısı oldukça fazlaydı. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu koronavirüs bize bir kez daha kurallara uymanın önemini gösterdi. Lütfen evlerimizden çıkmayalım, bir süre akraba, eş, dost ziyaretlerine ara verelim. Görüyoruz bu işin şakası yok. Sevdiklerimiz için kurallara uymaya özen gösterelim" ifadelerini kullandı.
 

Seydikemer Belediyesi'nde Babacan'ın masasına karanfiller bırakıldı

Bakmadan Geçme