Selçuk Özdağ'dan SED Medya'ya ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP 4.sıra Milletvekili adayı Selçuk Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretler Kapsamında SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

  • 715

CHP’den dördüncü sırada Muğla Milletvekili adayı gösterilen Selçuk Özdağ, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek yaklaşan seçim süreci ile ilgili istişarede bulundu. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Özdağ; ‘Muğlalılar her şeyin en güzeline layık’ dedi.


Konuşmasını siyasi geçmişini anlatarak sürdüren Özdağ;


“Medya çok önemli halkımız ve siyaset arasında köprü vazifesi görüyor. Biz ne kadar Fethiye’nin tamamını dolaşmaya kalksak Fethiye’nin köylerinden mahallelerine kadar bu mümkün değil ama her vatandaşımıza medya aracılığı ile ulaşıyoruz. Sosyal medya, görüntülü medya ve yazılı medya bugün de burada hem görüntülü medya ile hem internet medyanın önemli bir noktasındayız. Ben Seda Beyi ziyarete geldim. SED medyayı ziyarete geldim. Ziyaret sebebimiz şu, bugün Türkiye de bir seçim var bu seçim cumhurbaşkanlığı seçimi ve aynı zamanda parlamento seçimi ben de gelecek partisi kontenjanından Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden dördüncü sıradan Muğla Milletvekili adayıyım. Daha önce 3 dönem milletvekilliği yaptım Manisa’da. İktidar partisi genel başkan yardımcılığı yaptım. Siyasetin içerisinden yoğrula yoğrula geldim. 17 yıl Muhsin Yazıcıoğlu ile de siyaset yaptım. Orada genel başkan yardımcısıydım. Uzun bir süreç iktidar partisinde yaptım. Şimdi de Sayın, Ahmet Davutoğlu ile siyaset yapıyorum. Birlikte hep beraber iki şeyi değiştireceğiz. Türkiye de her şey değişecek. “dedi. 
 

Bakmadan Geçme