Başkan Akdenizli, Ramazan Bayramını kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm Hemşehrilerimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

  • 423
Başkan Akdenizli, Ramazan Bayramını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11 ayın Sultanı Ramazan ayı geride kalırken, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemerlilerin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.


Başkan Akdenizli mesajında şu ifadeleri kullandı: “Bu Ramazan Ayı’nı ilçemizde çok güzel idrak ettiğimize inanıyorum. Belediyemiz tarafından kurulan iftar sofraları, bizleri birbirimize daha çok yaklaştırdı. Mübarek Ramazan Ayı’nın feyzinden, rahmetinden ve bereketinden faydalandık. Bir Ramazan Ayı’nı daha geride bırakarak, bayrama yaklaşmanın sevinci içerisindeyiz. Millet olarak bayramların yeri bizde çok özeldir. Bu günler milli ve dini duyguların, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.


Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.
Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin, ülkemizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme