SED Medya'dan Kaymakam Balcı'ya ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve çalışma arkadaşları Kaymakam Vekili Alper Balcı'yı makamında ziyaret etti.

  • 779
SED Medya'dan Kaymakam Balcı'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

08/03/2022 tarihli İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü' nün onayı ile Muğla - Fethiye Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Alper Balcı’ya Bünyesinde FRT TV,FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, gerçekfethiye.com, dostgazetesi.com, sondakika48.com ve Aktüel Dergisi gibi yayınları bulunduran bölgenin en büyük basın organı olan SED MEDYA Grubu Alper Balcı’yı makamında ziyaret etti. SED MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve çalışma arkadaşları tarafından gerçekleştirilen ziyarette Fethiye ile ilgili konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan SED MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener “Görevine yeni başlayan Fethiye kaymakamımız Sayın Alper Balcı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Görev yaptığı süre boyundca SED MEDYA Ailesi olarak her zaman yanında olarak her konuda yardımcı olacağımızı ilettik” dedi.SED Medya'dan Kaymakam Balcı'ya ziyaret

Bakmadan Geçme