• Haberler
  • Spor
  • Özcan, 'Fethiyespor maçına iyi hazırlandık'

Özcan, 'Fethiyespor maçına iyi hazırlandık'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor ile Arnavutköy Belediyespor bugün 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Arnavutköy Belediyespor'un orta saha oyuncusu Ufuk Özcan, kamp yaptıkları otelde maç öncesinde çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • 511

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Arnavutköy Belediyespor’u ağırlayacak. Mücadele, saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Mücadele öncesi Arnavutköy Belediyespor’un orta saha oyuncusu Ufuk Özcan, kamp yaptıkları otelde maç öncesi açıklamalarda bulundu.

“3 PUANA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”
Fethiyespor karşısında alınacak 3 puana çok ihtiyaçları olduğunu belirten Arnavutköy Belediyespor’un orta saha oyuncusu Ufuk Özcan, “3 puana çok ihtiyacımız var. Alt sıralardan kurtulmak ve Play-Off’a adım atmak istiyoruz. Fethiyespor maçına iyi hazırlandık. Rakibimizi iyi analiz ettik o yüzden buradan puan ve puanlarla ayrılırsak çok mutlu olacağız. Hafta içi oynadığımız kupa maçı bizim için iyi geçti aslında. Sonuçta süper lig takımına karşı oynadık, iyi de bir oyun sürdürdük. Maçtan dolayı bir yorgunluğumuz bulunmuyor. Kupada da belirli bir yere kadar gidebileceğimizi biliyorduk. Oradan elenince de bütün hedefimizi lige odakladık şuan itibariyle” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme