• Haberler
  • Spor
  • Balan, 'Fethiyespor'dan puan almaya çalışacağız'

Balan, 'Fethiyespor'dan puan almaya çalışacağız'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Arnavutköy Belediyespor saat 14.00'te kozlarını Fethiye Şehir Stadı'nda paylaşacak. Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, maç öncesi düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

  • 575

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta müsabakasında bugün saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda Fethiyespor ile Arnavutköy Belediyespor karşı karşıya gelecek. İki ekipte hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor. Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, iki takım adına da hayati önem taşıyan bu maç öncesi mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

“FETHİYESPOR’DAN PUAN ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, yaptığı açıklamada Fethiyespor’dan puan almaya çalışacaklarını dile getirdi. Balan, yaptığı açıklamada “Ben takıma sezon ortasından biraz önce katıldım. Çarşamba ve Pazar günleri maç olunca çok fazla çalışma şansımız olmadı. Direkt maçlarla çalıştık diyebilirim. Şanssız maçlarımız oldu ama Kırmızı ve Beyaz grup arasında çok kalite farkı var. Bizim grubumuz daha sert bir grup. Biraz sıkıntılı bir pozisyondayız. Kırılma anlarının bizim lehimize olmayan tarafı çok yaşadığımız bir sezon oldu. Ama onları geride bıraktık, hafta içi kupa maçında Sivasspor maçında takımın iyi bir görüntüsü vardı. Kazanmaya yakın olduğumuz, çok pozisyonumuzun olduğu bir maçtı. Ama bir şekilde geride bıraktık. Şimdi lige bakıyoruz. Bu grupta kolay maç yok, herkes birbirini bir şekilde yenebiliyor. Biz de Fethiyespor’dan puan almaya çalışacağız, kazanmak istiyoruz. Takımların puanları birbirine çok yakın. Biz de bu süreçte iyi oyun ve arkasından 3 puan ile biraz rahatlatacaktır. Biz her şeyi geride bıraktık, hafta arası biraz morallendik. Zorlu bir maç oynayacağız. İçeride dışarıda fark etmiyor. Bu grupta maçlar zorlu geçecek, onun da bilincindeyiz zaten” ifadelerini kullandı.

“KAZANMAK BİZİ RAHATLATACAKTIR”
Balan, “Futbolcularım da durumun bilincinde ve sürekli konuşuyoruz. Çok talihsiz dönemlerimiz oldu. Net kaçan 7-8 gol, direkten dönen toplar ve hanemize 3 puanı yazamıyoruz. Futbol böyle bir şey. Sonuca yansıtmadığın sürece bir şey ifade etmiyor. Biz yarın kazanmak zorundayız. Kopmalar olmadan kendimize lig içinde bir pozisyon bulmaya çalışacağız. İyi futbolla puan gelirse çok güzel olacak. Kazanmak bizi rahatlatacaktır. Her hafta final oynamak zorundayız. Kayıpları telafi etmeliyiz. Seyredenler adına da iyi bir maç olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme