Otgöz, Seçim Çalışmalarını Yoğun Tempoda Sürdürüyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Muğla'nın tüm ilçelerinde sürdürdüğü yoğun seçim temposunu Seydikemer ve Fethiye'de de devam ettirdi.

  • 408

14 Mayıs seçimleri için geri sayım devam ederken AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz ilk günkü aşkla çalışmalarına devam ediyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak Muğla’yı gezen Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Seydikemer ve Fethiye’de AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen seçim programlarına katıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, beraberinde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve ilçe teşkilatı ile birlikte Seydikemer’in Gölbent, İzzettin, Dodurga, Boğaziçi, Yakabağ, Minare, Demirler ve Arifler mahallerini ziyaret edip, vatandaşlarla buluştu. Seydikemerlilerin yoğun ilgi gösterdiği Yakup Otgöz yaptığı açıklamada, kendisine gösterilen teveccühten oldukça mutlu olduğunu söyledi. Türkiye Yüzyılı inşasının devam etmesi için 14 Mayıs seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Otgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti Muğla Milletvekili Adaylarına destek istedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, mahalle ziyaretlerinin ardından Seydikemer’deki Teras Kafe ve Restaurantta Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Tek tek muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yakup Otgöz, 14 Mayıs Seçimlerinden sonra taleplerin yerine getirilmesi için Ankara’da yoğun mesai harcayacağını dile getirdi.

Seydikemer ilçesindeki programın ardından Fethiye’ye hareket eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Karaçulha Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Otgöz burada yaptığı konuşmada; “14 Mayıs seçimlerine adım adım yaklaştığımız şu günlerde bizlerde çalışma tempomuzu daha da artırıyoruz. Mahalle mahalle sokak sokak gezerek, gönüller kazanıyoruz. 14 Mayıs’ta “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda yeni bir atılım döneminin kapısını hep birlikte aralayacağız. Hem Muğla’mızda hem ülkemizde AK Parti ve Cumhurbaşkanımız’a en güçlü desteği vereceğiz. Ömrünü ülkesine ve milletine hizmet etmeye adamış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah sizlerin de desteği ile yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz” diye konuştu.

 AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz daha sonra, beraberinde Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, AK Parti Milletvekili adayları Eylem Tan, Turgay Öztürk, Ali Mete Karagöz ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanlığı önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Milletvekili adayları Eylem Tan, Turgay Öztürk ve Ali Mete Karagöz, emeği geçenlere teşekkür etti.

Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz; “Geçmiş dönem Milletvekilimiz, ilçe kurucular kurulumuz, geçmiş dönem ilçe başkanlarımızı ve yönetimlerini tek çatı altında toplayıp bizleri bir araya getiren İlçe Başkanımız Turhan Kovancı’ya teşekkür ederim. Birlik ve beraberlikle Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme