Vekil adayı Tosun'dan Başkan Köktener'e ziyaret

İYİ Parti Muğla 3'üncü sıra Milletvekili adayı Mehmet Tosun, SED Medya Yönetim Kurulu ve aynı zamanda Muğla İnternet Gazetecileri Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

  • 563
Vekil adayı Tosun'dan Başkan Köktener'e ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Muğla 3'üncü sıra Milletvekili adayı Mehmet Tosun Fethiye’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerine İYİ Parti İlçe Başkanlığından başlayan Tosun, son olarak SED Medya Yönetim Kurulu ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette yaklaşan seçim hakkında istişarede bulunuldu.

Ziyarette konuşan Tosun, şunları söyledi:
“Bugün Fethiye ziyaretlerimiz kapsamında son olarak SED Medya Yönetim Kurulu ve Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ettik. Bilindiği üzere artık habercilik internet üzerinden devam ediyor. Bu anlamda burası çok önemli bir mecra ve aynı zamanda Muğla için önemli bir kuruluş. Seda Bey’in de başarılı bir basın yayın hayatı var. Fethiye ve çevre ilçelerde önemli işler yapıyor. Bizim haberlerimizi vatandaşlara duyurmak konusunda güzel bir görev üstlendi. Bu konuda da kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
 

Vekil adayı Tosun'dan Başkan Köktener'e ziyaret

Bakmadan Geçme