Öğrenciler, yurtlarda kültür sanat çalışmaları yapıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Muğla Erkek Yurtlarında öğrenciler kültürden sanata birçok atölye çalışmaları ile zamanlarını verimli bir şekilde geçiriyorlar.

  • 796

Atölye çalışmalarında öğrenciler yurtlar içinde oluşturulan genç ofislerde eğitmenler eşliğinde resimden seramiğe tiyatrodan drama çalışmalarına kadar geniş bir alanda çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Öğrenciler okul sonrasında genç ofislerde ders çalışırken aynı zamanda sanat faaliyetleri ile kendilerine hobi edinme şansı bulunduruyorlar. Sportif faaliyetler olarak da voleybol futbol basketbol ve masa tenisi yanı sıra farklı branşlarda sporla sanatla iç içe bir zaman geçiriyorlar.

Yurtlarda atölye faaliyetlerinden sorumlu gençlik çalışanı Mehmet Deveci, "Öğrencilerimizle birlikte plastik sanat olmak üzere geleneksel Türk sanatlarından farklı branşlardan atölye çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışmalar çerçevesinde bugüne kadar birçok öğrencimizin farklı sanatla sporla faaliyetler yapmasından dolayı çok mutluyuz. Bize desteğini esirgemeyen İl Müdürümüz Musa Kazım Açıkbaş’a çok teşekkür ederiz ”dedi.

Bakmadan Geçme