Muğla'da Huzurevi Yenileniyor: Modern ve Konforlu Bir Alan İçin İlk Adım Atıldı
Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yıkım süreci başladı. Yerine modern ve çok fonksiyonlu yeni bir yapı inşa edilecek.

Yıkımın ardından aynı parselde inşa edilecek yeni yapı, 3 bloktan ve toplam 5 kat olarak hizmet verecek. Toplamda 9 bin 514 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak yeni huzurevi ve bakım merkezi, yaşlı bireylerin fiziksel, sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde planlandı.
Yeni merkez; sağlık birimleri, sosyal alanlar ve konforlu konaklama imkânlarıyla hizmet verecek. Yeni tesis tamamlandığında; modern donanımı, sosyal alanları ve sağlık hizmet birimleriyle, Muğla’daki yaşlı bireylerin yaşam kalitesine önemli katkı sağlayacak kapsamlı bir merkez haline gelecek.
Bakmadan Geçme





