Muğla Büyükşehir'den İlçelere Eşit Hizmet Vurgusu
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın ilçelerde yürütülen yatırımlara verdiği önem doğrultusunda, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, daire başkanları ve ilgili personel ile birlikte yoğun bir saha turu gerçekleştirdi.

Dalaman’da Kadın ve Gençlere Yönelik Merkezler
Saha turunun son durağı Dalaman’da, Belediye Başkanı Sezer Durmuş ile bir araya gelen Yılmaz, ilçeye kazandırılacak yeni yatırımları değerlendirdi. Dalaman’da engelli bireylere yönelik Kısa Mola Merkezinin yanı sıra kadın ve gençler için planlanan atölye ve merkezlerdeki çalışmaları inceledi. Yılmaz, bu merkezlerin kısa süre içinde hizmete açılacak olmasının heyecanını paylaştı.
Yılmaz: “Muğla İçin Büyük Bir Aileyiz”
Her ilçede samimiyet ve güleryüzle karşılandıklarını belirten Genel Sekreter Yılmaz, Başkan Ahmet Aras’ın ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda Muğla’nın her köşesine eşit ve kaliteli hizmet ulaştırmak için çalıştıklarını vurguladı. Yılmaz, “Bu kente hizmet etmek en büyük gururumuz.” dedi.
Bakmadan Geçme





