Muğla Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Kapasitesi Arttırmaya Devam Ediyor
MUSKİ Genel Müdürlüğü çevrenin korunması ve suyun geri dönüşümünün sağlanması için atıksu arıtma hizmetine büyük önem veriyor. Her yıl artan arıtma kapasitesi sayesinde bu yıl 55 Milyon 363 Bin metreküp su arıtılarak geri kazanıldı.
Aras; “Muğla’nın Doğasını Korumak İçin Her Türlü Hizmeti Sunacağız”
Çevreci yatırımlarla Muğla’ya hizmet etmeye devam edecekleri vurgusu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, su konusunun büyük önem taşıdığını ve korunması gereken en büyük değer olduğunu söyledi. Aras, “Bizim en büyük önceliğimiz dünya kenti olan Muğlamızın doğal güzelliklerini ve insan yaşamının kaynağı olan suyumuzu korumak. Bu kapsamda öncelikle suyun geri dönüşümü için çalışıyoruz. İleri Biyolojik arıtma tesislerimizde atıksuyu arıtıyor ve yeşil alan sulamasında kullanıyoruz.
Kazıklı koyuda sıze baglı, kımı sıteye şu var kımı siteye şu yok, alt yapı yok, kendı bunyemızdekı arıtma tesisi ise yok denetım ucretı, yok numune laboratuar bedelı astarı yüzünü geçiyor, evlerimiz imarlı ıskanlı alt yapı istiyoruz
Bakmadan Geçme