MÜDÜR CAZAĞ, ''FETHİYE HALKIMIZ KURSLARIMIZA İLGİ GÖSTERİYOR''

Fethiye Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, yeni dönem kurslarını FRT TV aracılığıyla duyurdu. Kursların yoğun ilgi gördüğünü belirten Cazağ, Fethiye halkını kurslara kayıt için Halk Eğitim Merkezi'ne davet etti.

  • 1572
MÜDÜR CAZAĞ, ''FETHİYE HALKIMIZ KURSLARIMIZA İLGİ GÖSTERİYOR''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Halk Eğitim Merkezi’nde 2022-2023 eğitim öğretim yılı kursları başladı. Kurslara ilginin yoğun olduğunu söyleyen Fethiye Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, Fethiye halkını kurslar hakkında bilgi alıp kayıt olmak için FRT TV aracılığıyla Halk Eğitim Merkezi’ne davet etti.
Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ yaptığı açıklamada,’’ Fethiye Halk Eğitim Merkezi olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılı başı itibariyle kurslarımız başladı. Kurslarımız da başladı. Şuan kurslarımız devam ediyor. Bunun dışında açmayı planladığımız kurslarımız da var. Fethiye halkımız kurslarımıza ilgi gösteriyor. Bunun için teşekkür etmek istiyorum. Kendi binamızda yan yan tarafımızda bulunan Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin binasında ki derslikleri kullanıyoruz. Bugün itibariyle akşam kurslarımıza da başlıyoruz’’ dedi.
VATANDAŞLARIMIZI KURUMUMUZA DAVET EDİYORUM
Konuşmasına devam eden Cazağ,’’ Kurumumuzda İngilizce, Almanca, Ruşça ve 2022-2023 eğitim öğretim yılına özel olarak Çince kursumuz devam ediyor. Bunun dışında ilçemizde ikamet eden yabancı vatandaşlarımıza yönelik Türkçe kursumuz var. Bu kurslarımız yoğun talep görüyor. Bunun dışında emlak danışmanlığı, havuz suyu operatörlüğü gibi mesleki kurslarımız da var. Gibi kurslar olarak değerlendirebileceğimiz halk oyunu, bağlama, gitar, keman gibi kurslarımız da devam ediyor. Ek olarak bayanlara yönelik dikiş nakış, el sanatları ve takı kursları gibi kurslarımız da bulunuyor. Tüm vatandaşlarımızı kurumumuza gelerek kurslarımız hakkında bilgi alıp kayıt almaya davet ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
MÜDÜR CAZAĞ, ''FETHİYE HALKIMIZ KURSLARIMIZA İLGİ GÖSTERİYOR''

Bakmadan Geçme