• Haberler
  • Spor
  • Muay Thai'de Fethiyeli sporcuların başarısı

Muay Thai'de Fethiyeli sporcuların başarısı

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Hasan Karlı Muay Thai Kupasına Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü damga vurdu. 

  • 4303
Muay Thai'de Fethiyeli sporcuların başarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçen ay vefat eden Muğla bölgesi milli takım antrenörlerinden Hasan Karlı adına Muay Thai Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Minikler-Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Erkek-Kadın Hasan Karlı Muay Thai  Kupası, Alanya Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Hasan Karlı Muay Thai Kupasına Fethiye Gençlik ve Spor Kulübünden Ceren Güçlütürk, Toygar Altoğ, Yaren Sıla Kolçak, Cahit Berke Gürol, Erdem Yağız Akyalı, Yasin Durucan, Yaren İpek, Adem Ayten, Münire Batman hem sporcu hem Antrenör olarak Songül Ayten 10 sporcu 1 antrenör olarak katıldı. 576 sporcu, 36 antrenör, 35 Hakem ile yapılan müsabakalarda 3 ring kuruldu ve kıran kırana şampiyonluk için sporcular mücadele etti. 
Yarışmalardan Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 2 şampiyonluk ve 3 üçüncülük kazanarak güzel bir başarıya imza attı.

SPORCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

Cuma günü başlayan ve eleme karşılaşmalarının oynandığı turnuvada, Cumartesi günü çeyrek final, Pazar günü yarı final ve final karşılaşmaları yapıldı. Turnuvaya Fethiye‘den 10 kişilik ekiple katılan Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, çeşitli kategorilerde 2 birincilik, 3 üçüncülük kazandı. Antrenör Songül Ayten, sporcularının elde ettiği başarılarının çok önemli olduğunu belirterek, “Aslında bizim çocuklarımızın tamamı derece yapabilirdi anca basit hatalarla kaybettiğimiz maçlar oldu. Yine de 10 ilden ve Antalya genelinden gelen 576 sporcunun katıldığı turnuvaya kazanmamız bizim için çok önemli. Sporcularımın hepsiyle gurur duyuyorum. Avrupa Kupası öncesi güzel bir deneyim oldu. Hatalarımızı ve eksiklerimizi gördük. Amacımız Avrupa kupasında bayrağımızı dalgalandırabilmek ve Antalya il temsilcisi Mehmet Köktaş, Organizasyonlar başkanı Mehmet Arzık ve Milli takım antrenörümüz Esin Aslan’a böyle bir organizasyon yaptıkları için ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Turnuvada dereceye girenler;
Toygar Altoğ alt genc erkek 54 kg 3.sü
Cahit Berke Gürol alt genc erkek 60 kg 3.sü
Adem Ayten Büyük erkek A division 81 kg Şampiyon 
Songül Ayten büyük kadın 57 kg Şampiyon 
Yaren İpek Yıldız kadın 44 kg 3.
 

Muay Thai'de Fethiyeli sporcuların başarısı
Muay Thai'de Fethiyeli sporcuların başarısı
Muay Thai'de Fethiyeli sporcuların başarısı
Muay Thai'de Fethiyeli sporcuların başarısı

Bakmadan Geçme