• Haberler
  • Güncel
  • Motosiklet kullanımı arttı, park yeri sorunları çoğaldı

Motosiklet kullanımı arttı, park yeri sorunları çoğaldı

Fethiye'de vatandaşların en çok tercih ettiği taşıt, motosiklet oldu. Motosiklet kullanımının artmasından dolayı Fethiye'de park yeri bulmak epey bir zorlaştı.

  • 875

Fethiye’de vatandaşların en çok tercih ettiği taşıt, motosiklet oldu. Motosiklet kullanımının artmasından dolayı Fethiye’de park yeri bulmak epey bir zorlaştı.

Otomobil sektöründe yaşanan fiyat artışı ve bulunabilirliğin düşük olması vatandaşı motosiklet almaya yöneltiyor. Motosiklet sektörüne talep her geçen gün artıyor. Türkiye genelinde 2022 yılına göre motosiklet satışlarındaki artış yüzde 450’yi bulmuş durumda. Daha az yakıt tüketen motosikletlere talep bu yüzden arttı. Artan motorlu taşıtlardan ötürü park yeri bulmak epey bir zorlaştı.

Motosiklet kullanımı arttı, park yeri sorunları çoğaldı
Fethiye’de park yeri bulamayan vatandaşların tercihi kaldırımlar oldu

Zabıta ekiplerinin sıkı denetimlerine rağmen esnaf ve vatandaşlar, motorların iş yeri önleri ve kaldırıma park edilmesindenşikâyetçi. Yürümekte zorluk çektiklerini belirten vatandaşlar, motorlu taşıtların kaldırıma konulmasını istemiyor. Zabıta ekiplerinin motorlu taşıtlar üzerinde denetimleri devam ettiği belirtildi. 
 

Bakmadan Geçme