MİLLETVEKİLİ GÖKCAN 'SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ'

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer'de mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muğla Milletvekili Gökcan burada yaptığı konuşmada 'Yakup Başkanım gece gündüz Seydikemer için çalışıyor, koşturuyor. Seydikemer yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen çok uzun yıllardan beri ilçe olan birçok ilçenin önüne geçmiş durumda. O yüzden çok şanslısınız' dedi.

  • 1072
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN 'SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer'de bir dizi ziyaret için gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, İlçe ziyaretlerine mahalle muhtarları ile bir araya gelerek başladı. Teras Kafede düzenlenen toplantıya AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Seydikemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Belediye Birim Müdürleri, 65 mahalle muhtarı ve basın mensupları katıldı.
Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Gümüş; “AK Parti Muğla Milletvekilimiz Sayın Yelda Erol Gökcan Hanım bugün ilçemize gelerek muhtarlarla bir araya geldi. Muğla’da her iki vekilimiz Seydikemer için çok çalışıyor. Seydikemer’in ihtiyacı olan projeleri hayata geçirmek için Ankara’da ilgili bakanlıklarla görüşmelerini sürdürüyor. Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz, seçim zamanında verdiği sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyor. Seydikemer’imizde çalışmaları devam eden Seydikemer Devlet Hastanesi inşallah en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN OTGÖZ: “BİRLİKTE SEYDİKEMER OLDUK, BU İŞİ DE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Konuşmasında Seydikemer’deki çalışmalarından ve projelerden bahseden Başkan Otgöz; “1800 metre Eşen Çayının kenarında bisiklet ve yürüyüş yolunu yapacağız. Yaya köprüsünün ihalesi oldu.  Kısa zamanda inşallah bitirir. Arkasından biliyorsunuz 75-80 kilometre sathi kaplama yapacağız. İhalemiz oldu. Önümüzdeki hafta başlayacağız. Arsa’da elma bahçeleri tozun içinde. Onları o bölgeden kurtardıktan sonra yayla bölgesine, ondan sonra sahillere doğru uzanacağız. Parke kalan mahallelerimizde şu an yayla bölgesindeyiz. Paşalı, Çayan ikisi kaldı. Ondan sonra Kıncılar tarafından başlayıp uzanacağız. Hepsini mart sonuna kadar bitirmek için çaba sarf edeceğiz. Ondan sonra ağırlığı merkeze ve kapanan beldelere vereceğiz. Bu işlerde bugüne kadar bize destek oldunuz. Çark eşit şekilde dönüyor. Birlikte Seydikemer olduk, bu işi de birlikte başaracağız” diye konuştu. 
BAŞKAN OTGÖZ, HALK KONSERİNE VE GÜREŞLERE DAVET ETTİ
Başkan Otgöz konuşmasında bu akşam Seki zümrüt Çayırı’nda düzenlenecek olan ücretsiz halk konseri ve 29’uncu Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerine herkesi davet ederek; “Bu akşam konserimiz var. Mustafa Yıldızdoğan ve Elif Avcı konserleri var. Yarın da güreşlerimiz var. Kırkpınar’dan eksiği yok. Kırkpınar’da dereceye giren güreşçilerin hepsini getirdik. 60’ın üzerinde Başpehlivan var. Güreşlerimiz ve konserimiz ücretsizdir. Tüm dostları orada görmekten mutluluk duyacağız” dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’a böyle bir toplantı düzenlemesinden dolayı teşekkür ederek; “2014 yılında ilçe olduk. Ama bu süre zarfında ilçemize pek çok hizmetler sunuldu. Resmî kurumlarımız geldi. Bunda geçmiş dönem ve şu an ki vekillerimizin emekleri var. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuşmasının ardından mahalle muhtarlarının sorunlarını iletti. 
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: “SİZLERİN TALEPLERİNİN TAKİPÇİSİ OLUYORUZ”
Muğla Milletvekili Gökcan, Seydikemer’in birçok ilçenin önüne geçtiğini işaret ederek; “Dün itibariyle Fethiye’ye geldim. Yine aynı şekilde muhtarlarımızla bir araya geldik. Akabinde programlar devam etti. Bugün ve yarın Seydikemer’deyim. Özellikle bu yöreye geldiğimde muhtarlarımla bir araya gelmek, sizleri dinlemek, hasbihal etmek ve sizlerin sorunlarına yerinde dinleyip, çözüm bulmak milletvekilleri olarak bir arada bulunmak bizleri oldukça mutlu ediyor. Dönem dönem telefonda görüşüyoruz. Taleplerinizi ben alıyorum, danışmanlarım alıyor. Zaten Yakup Başkanım gece gündüz Seydikemer için çalışıyor, koşturuyor. Seydikemer yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen çok uzun yıllardan beri ilçe olan birçok ilçenin önüne geçmiş durumda. O yüzden çok şanslısınız. Hastanesinden Hükümet Konağına, Millet Bahçesi’nden OSB’sine kadar, imar planlarına kadar, vatandaşımızın istediği kamu projeleri ve şahsi konularıyla ilgili her türlü konuda belediye başkanım gece gündüz çalışıyor. Bizlerde Milletvekilleri olarak Ankara’da Başkanımızın taleplerinin, sizlerin taleplerinin takipçisi oluyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Milletvekili Gökcan, tek tek muhtarların taleplerini dinleyerek yetkili mercileri arayıp muhtarların ve vatandaşların sorunlarını iletti.
 

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN 'SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ'
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN 'SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ'
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN 'SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ'
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN 'SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ'
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN 'SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ'
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN 'SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ'

Bakmadan Geçme