• Haberler
  • Güncel
  • Mehmet Demir 'Gazeteciye Yapılan Saldırı Kabul Edilemez'

Mehmet Demir 'Gazeteciye Yapılan Saldırı Kabul Edilemez'

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir Fethiye'de düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinin final müsabakasında rakibinin elini kaldırarak güreşten çekilen ve daha sonra seyirci ile tartışan İsmail Balaban ile o anları kayda alan Gazeteci Emrullah Gök'e çektiği görüntüleri zorla sildirmesi üzerine tepkisiz kalmadı ve kınama mesajı yayımladı.

  • 870

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir Fethiye’de düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinin final müsabakasında rakibinin elini kaldırarak güreşten çekilen ve daha sonra seyirci ile tartışan İsmail Balaban ile o anları kayda alan Gazeteci Emrullah Gök’e çektiği görüntüleri zorla sildirmesi üzerine tepkisiz kalmadı ve kınama mesajı yayımladı.

Mehmet Demir, kınıma mesajında “güreş müsabakasında gazeteciye yapılan saldırı kabul edilemez” dedi.

Demir açıklamasına şöyle devam etti:
“SED Medya Bünyesinde www.gercekfethiye.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emrullah Gök’e yapılan saldırıyı kınıyorum. Fethiye’de düzenlenen güreş organizasyonunda rakibine sinirlenen ve güreşten çekilen, ardından seyircilerle tartışan İsmail Balaban, o anları kayda aldığı sırada Emrullah Gök’ün yakasına yapışıp zorla görüntüleri sildirmesi spor ahlakına yakışmayan çirkin bir görüntüdür. Mesleğini icra eden gazeteci Emrullah’a yapılan saldırıyı kınıyorum” dedi.
 

Yorumlar 1
İlker 14 Kasım 2023 00:07

Hala ülke de gazetecilik diye bir meslek var mı? Ülke adım adım diktatörlüğe doğru ilerliyor.... Tepesi ne ise dibi de aynı, Heyecan yapmayın...

Bakmadan Geçme