Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden Nezaket Ziyaretleri   

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk 21 haftasında aldığı 17 galibiyetle zirvenin tek sahibi olan ve halen Basketbol Süper Ligi'nin en güçlü adaylarının başında gelen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü yönetimi, Fethiye'deki resmi kurum temsilcilerine nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

  • 1132

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk 21 haftasında aldığı 17 galibiyetle zirvenin tek sahibi olan ve halen Basketbol Süper Ligi’nin en güçlü adaylarının başında gelen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü yönetimi, Fethiye’deki resmi kurum temsilcilerine nezaket ziyaretlerine devam ediyor.
Bu çerçevede Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz, Asbaşkan Miraç Efe Doğan ve Genel Sekreter Yavuz Topateş; Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mesut Şengönül’ü Fethiye Adliyesi’ndeki makamlarında ayrı ayrı ziyaret ettiler. 
Ziyarette Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un aldığı başarılı sonuçları yakından takip ettiğini, Fethiyespor ve LH Fethiye Belediyespor’un daha üst liglerde mücadele etmelerinin sadece spor çevrelerine değil, tüm ilçeye ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayacağını, özellikle gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmaları için sporun çok önemli bir araç olduğunu ifade etti. 

Başsavcı Eker “Bu Cumartesi günü Fethiye’de LH Fethiye Belediyespor ile Samsunspor arasında oynanacak olan maçı aslen Samsunlu olması nedeniyle salonda izlemek isterim” dedi.
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü yöneticileri Fethiye Adliyesi’nde ayrıca Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mesut Şengönül’e de makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.
Ziyaret esnasında Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mesut Şengönül “Medyadan takip edebildiği kadarıyla LH Fethiye Belediyespor’un bu yıl çok başarılı bir performans gösterdiğini, Fethiye gibi zaten eşsiz güzellikleriyle bilinen bir ilçeye söz konusu başarılı sonuçlara bağlı olarak Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Anadolu Efes, Tofaş gibi Türk basketbolunun en önemli camialarının gelecek olmasının çok önemli olduğunu” vurguladı.
Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mesut Şengönül ayrıca “Tüm çevresinden salonda her haftasonu çok heyecanlı ve çok güzel bir atmosfer olduğunu duyduğunu, bu nedenle LH Fethiye Belediyespor - Samsunspor maçını Başsavcısı Kurtca Eker ile beraber bu hafta mutlaka salonda izlemek istediğini” belirtti.
Kulüp yöneticileri ziyaretleri esnasında, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mesut Şengönül’e isimlerinin yazılı olduğu forma hediye ederken, Eker ve Şengönül de özel tasarımlı takım atkısından alarak “Süper Lig Yolunda Hedef 5000 Atkı” kampanyasına destek verdiler.
 

Bakmadan Geçme