İki Adaydan Dostluk Ve Demokrasi Mesajı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) organ seçimlerinde oy verme işlemi Fethiye Merkez Atatürk İlkokulu'nda devam ederken, Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı ile Beyaz Grup Başkan Adayı Kemal Hıra, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İki aday da seçimlerin demokratik, dostane ve karşılıklı saygı çerçevesinde geçmesi temennisini dile getirdi. FTSO organ seçimlerinde oda üyeleri, 13 meslek grubuna ait listeler için oy kullanmayı sürdürüyor. Seçim sürecinde adayların açıklamalarında demokrasi, karşılıklı saygı ve bölge ekonomisine katkı mesajları öne çıktı.

Osman Çıralı: “Seçimlerin Kazananı Fethiye Olacak”

FTSO Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, seçimlerin bölgeye ve oda üyelerine hayırlı olmasını dileyerek sürecin olumlu bir atmosferde ilerlediğini ifade etti. Çıralı, “Seçimlerin bölgemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasi şöleni halinde geçiyor. Herkes birbirine saygılı. O yüzden çok mutluyuz. Seçimlerin kazananı Fethiye olacak” dedi.

Kemal Hıra: “Dostça Ve Kardeşçe Bir Seçim Olmasını Diliyoruz”

FTSO Beyaz Grup Başkan Adayı Kemal Hıra da seçimlerin demokratik bir ortamda sürdüğünü belirterek Fethiye ve Seydikemer ekonomisine katkı sağlama hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Hıra, “Oda seçimlerimiz demokratik bir ortamda geçiyor. Fethiye ve Seydikemer ekonomisine katkı sağlamak adına bu yola çıktık. Dostça ve kardeşçe bir seçim olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!