Liderler, TED Ankara'yı Ağırladı

Misli.Com Özgür Adıgüzel Sezonu Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele veren Bodrum'un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 26'ncı hafta maçları kapsamında kendi evinde Ankaralı rakibini ağırladı.

  • 764

Maçın ardından yaptığı basın açıklamasında oyuncularını tebrik ederek sözlerine başlayan Çağdaş Bodrum Spor Başantrenörü Ender Arslan şunları söyledi;

“Maçtan önce ne düşünüyorsak, onu yaşadık. Açıkçası Gölbaşı Belediyesi TED Kolejliler ligin çok iyi kadrolarından biri. Önemli bir hücum takımı. Ben kendi oyuncularımı tebrik ederim. Ligin en çok sayı atan ikinci takımını 69 sayıda tuttular. Çok iyi savunma yaptılar, çok iyi hücum yaptılar. Gerçi hücumda daha iyi olabilirdik ama, savunmaya bu kadar efor harcayınca bazen bu yüzdeler düşüyor. Biz yola çıktığımız ilk günden beri hep savunmamıza güveneceğimizi söylemiştik. Gerçekten takım da buna iyi reaksiyon veriyor. İyi bir savunma maçı oynadık. Ligde 4 maçımız kaldı. Ben taraftarımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bodrum’da bugün gerçekten çok güzel bir basketbol atmosferi vardı. Süper Lige adım adım yaklaşıyoruz. TED Kolejine de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”

Liderler, TED Ankara'yı Ağırladı

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8

Bakmadan Geçme